• Čiji je „naš“ službeni automobil?

  Službeni automobil koji je javnom nabavkom kupila Turistička organizacija opštine Inđija za 1,9 miliona dinara (bez PDV) predat je na korišćenje predsedniku Skupštine opštine Inđija Đorđu Dimiću. Dimić za IN Medija kaže da auto nije dodeljen njemu lično nego za potrebe Skupštine opštine „gde god treba Skupština opštine da ide“.Sa druge strane nekadašnji predsedavajući lokalnog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Čiji je „naš“ službeni automobil?

  Službeni automobil koji je javnom nabavkom kupila Turistička organizacija opštine Inđija za 1,9 miliona dinara (bez PDV) predat je na korišćenje predsedniku Skupštine opštine Inđija Đorđu Dimiću. Dimić za IN Medija kaže da auto nije dodeljen njemu lično nego za potrebe Skupštine opštine „gde god treba Skupština opštine da ide“.Sa druge strane nekadašnji predsedavajući lokalnog parlamenta Aleksandar Kovačević kaže da Skupština nikada nije imala svoj automobil, za te potrebe su se koristili automobili iz voznog parka opštine Inđija.

  Vest oko nabavke a potom i preraspodele službenog automobila vrednog gotovo dva miliona dinara koje je kupila Turistička organizacija opštine Inđija za svoje potrebe, dobila je nastavak. 

  – Kupljeni automobil zamenjen sa predsednikom Skupštine opštine Inđija za vozilo marke Dacia Duster koji više odgovara potrebama Turističke organizacije – kazao je direktor TO Milan Bogojević.

  Predsednik Skupštine opštine Inđija Đorđe Dimić za IN Medija negira da je automobil dodeljen njemu lično ili za funkciju koju obavlja.

  -Dobili smo u svrhu korišćenja SO Inđija. Gde god ide Skupština opštine potreban je auto.Oduvek je Skupština opštine imala auto – tvrdi Dimić.

  Nekadašnji predsedavajući lokalnog parlamenta do 2016. godine, Aleksandar Kovačević kaže da Skupština kao organ vlasti nikada nije imala vozilo.

  -Nismo nikada posedovali službeni automobil kao Skupština, ukoliko je i bilo potrebe za putovanjem koristili su se automobil voznog parka Opštine Inđija. Podnese se zahtev, dobije putni nalog, vozilo i vozač. Za vozni park, automobile i vozače bila je zadužena jedna osoba. Vozilo koje pripada isključivo Skupštini opštine nije postojalo, nije bilo potrebe za tim – objašnjava Kovačević.

  Podsetimo, automobil marke Škoda Oktavia kupljeno je u februaru 2022. godine za nepunih dva miliona dinara, oduzeto Turističkoj organizaciji i dato Skupštini opštine Inđija “na korišćenje”. Ko je odgovoran i zadužen za automobil od 2 miliona dinara i čiji potpis stoji na “primopredaji” javnosti još uvek nije poznato.

  V.Marinčić (IN Medija)

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gradjani-finansirali-novi-sluzbeni-auto-predsedniku-skupstine-opstine-indjija/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]