• Cisterna sa pijaćom vodom u centru Inđije zbog tropskih temperatura

  Zbog veoma visokih temperatura u poslednjih dana u centru Inđije postavljena je cisterna sa pijaćom vodom, cisternu je postavilo JKP „Vodovod i kanalizacija“ a namenjena je svim građanima Inđije za piće, osvežavanje i rashlađivanje. Temperatura u Inđiji danas je u svom maksimumu iznosila 41 stepen celzijusa dok se lagani pad temperature očekuje tek u večernjim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Cisterna sa pijaćom vodom u centru Inđije zbog tropskih temperatura

  Zbog veoma visokih temperatura u poslednjih dana u centru Inđije postavljena je cisterna sa pijaćom vodom, cisternu je postavilo JKP „Vodovod i kanalizacija“ a namenjena je svim građanima Inđije za piće, osvežavanje i rashlađivanje.

  Temperatura u Inđiji danas je u svom maksimumu iznosila 41 stepen celzijusa dok se lagani pad temperature očekuje tek u večernjim satima. Prema prognozi Weather2Umbrella u 23 sata Inđiju se očekuje 31 stepen.

  Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje da se od četvrtka 29. jula pa do srede, 4. avgusta, očekuje veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 35 stepeni na severu, do 40 stepeni na jugu Srbije, a danas 1. avgusta na jugoistoku lokalno i do 42 stepena.

  U prvoj polovini iduće nedelje od 2. do 4. avgusta visoke temperature očekuju se samo na krajnjem jugu Srbije od 34 do 37 °C dok će u ostalim krajevima Srbije biti svežije.

  U sredu 4. avgusta biće ponovo veoma toplo dok će od četvrtka 5. avgusta u severnim delovima Srnije biti niža temperatura uz mogućnost grmljavine i pljuskova.

  U Sremu je trenutno na snazi narandžasti meteoalarm što znači da vreme može biti potencijalno opasno.
  Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene ali je potreban oprez.

  Meteorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima, ali se dodatna pažnja savetuje osobama sa srčanim tegobama. Glavobolja i nesanica su očekivane meteoropatske reakcije. Preporučuje se izbegavanje većih fizičkih napora.

  Autor: IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija