• Čortanovčani zahtevaju ispunjenje obećanja

  Meštani Čortanovaca okupiće se u subotu 10. oktobra u centru ovog sela inđijske opštine u 10 časova, kako bi iskazali nezadovoljstvo na niz problema u tom selu inđijske opštine, saznaje IN Medija. Čitav spisak neispunjenih obećanja naveo je žitelje Čortanovaca da se samoorganizuju i tako skrenu pažnju lokalne vlasti na svoje probleme. Gorući problem je, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Meštani Čortanovaca okupiće se u subotu 10. oktobra u centru ovog sela inđijske opštine u 10 časova, kako bi iskazali nezadovoljstvo na niz problema u tom selu inđijske opštine, saznaje IN Medija.

  Čitav spisak neispunjenih obećanja naveo je žitelje Čortanovaca da se samoorganizuju i tako skrenu pažnju lokalne vlasti na svoje probleme.

  Gorući problem je, prema rečima meštana, putna infrastruktura sela, konkretno ulice Krajiška čije je asfaltiranje neophodno a za šta su, više puta, dobili uveravanja lokalne samouprave i predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka da će biti rešeno. Ovo naseljeno mesto inđijske opštine nema kapelu na seoskom groblju, Dom kulture i dečija igrališta što dodatno otežava život na selu, tvrde meštani.

  Čortanovčanima su takođe problem i trotoari u centralnim ulicama za šta su takođe dobijali obećanja ali, kako tvrde, sve je ostalo na rečima.

  S druge strane, predsednik Saveta MZ Čortanovci, Mile Poštić, kaže za IN Medija da u poslednjih 40 godina niko nije uradio toliko koliko je Vladimir Gak uradio za 4 godine.

  – Vladimir Gak je izgradio parohijski dom, asfaltirao ulicu ka Vili Stanković, pomogao seoskom KUD-u i još dosta toga čega sad i ne mogu da se setim. – kazao je Poštić za naš portal.

  I pored toga što tvrdi da je prvi čovek opštine Inđija održao predizborna obećanja, predsednik Saveta MZ Čortanovci Mile Poštić podržava nezadovoljstvo svojih žitelja jer su, kako kaže, problemi realni i mora se naći način da se problem reši.

  Skup Čortanovčana je prijavljen policiji i sve mere i preporuke kriznog štaba biće ispoštovani, tvrde nezadovoljni meštani.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]