Čortanovčani zahtevaju ispunjenje obećanja

Categories VESTIPosted on

Meštani Čortanovaca okupiće se u subotu 10. oktobra u centru ovog sela inđijske opštine u 10 časova, kako bi iskazali nezadovoljstvo na niz problema u tom selu inđijske opštine, saznaje IN Medija.

Čitav spisak neispunjenih obećanja naveo je žitelje Čortanovaca da se samoorganizuju i tako skrenu pažnju lokalne vlasti na svoje probleme.

Gorući problem je, prema rečima meštana, putna infrastruktura sela, konkretno ulice Krajiška čije je asfaltiranje neophodno a za šta su, više puta, dobili uveravanja lokalne samouprave i predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka da će biti rešeno. Ovo naseljeno mesto inđijske opštine nema kapelu na seoskom groblju, Dom kulture i dečija igrališta što dodatno otežava život na selu, tvrde meštani.

Čortanovčanima su takođe problem i trotoari u centralnim ulicama za šta su takođe dobijali obećanja ali, kako tvrde, sve je ostalo na rečima.

S druge strane, predsednik Saveta MZ Čortanovci, Mile Poštić, kaže za IN Medija da u poslednjih 40 godina niko nije uradio toliko koliko je Vladimir Gak uradio za 4 godine.

– Vladimir Gak je izgradio parohijski dom, asfaltirao ulicu ka Vili Stanković, pomogao seoskom KUD-u i još dosta toga čega sad i ne mogu da se setim. – kazao je Poštić za naš portal.

I pored toga što tvrdi da je prvi čovek opštine Inđija održao predizborna obećanja, predsednik Saveta MZ Čortanovci Mile Poštić podržava nezadovoljstvo svojih žitelja jer su, kako kaže, problemi realni i mora se naći način da se problem reši.

Skup Čortanovčana je prijavljen policiji i sve mere i preporuke kriznog štaba biće ispoštovani, tvrde nezadovoljni meštani.

Podeli na društvenim mrežama:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *