• Crveni krst Inđija poziva građane da se priključe akciji saniranja štete od nevremena

  Opštinska organizacija Crvenog krsta Inđija, pozvala je inđinčane da se odazovu akciji saniranja štete nastale za vreme olujnog nevremena. Akcija će biti održana tokom vikenda, građani su pozvani da pomognu na lokacijama na kojima vide da se raščišćava te će na licu mesta dobiti smernice. -Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo našu opštinu javne komunalne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Crveni krst Inđija poziva građane da se priključe akciji saniranja štete od nevremena

  Opštinska organizacija Crvenog krsta Inđija, pozvala je inđinčane da se odazovu akciji saniranja štete nastale za vreme olujnog nevremena. Akcija će biti održana tokom vikenda, građani su pozvani da pomognu na lokacijama na kojima vide da se raščišćava te će na licu mesta dobiti smernice.

  -Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo našu opštinu javne komunalne službe već dva dana uklanjaju granje i palo drveće sa javnih površina. Kako je nevreme oštetilo veliki broj biljaka ovo je zaista obiman posao i neophodna im je sva moguća pomoć. Štab za vanredne situacije pozvao je volontere Crvenog krsta i sve ljude dobre volje da tokom vikenda pomognu u raščišćavanju. – stoji u pozivu Crvenog krsta Inđija.

  Ova organizacija naglašava da se zainteresovani građani mogu javiti i na broj 063/584-011 ne kom će dobiti detaljne smernice gde je pomoć najpotrebnija. Poziv važi za sva naseljena mesta opštine Inđija.

  Naslovna fotografija: JKP „Komunalac“

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija