Crveni krst Inđija poziva građane da se priključe akciji saniranja štete od nevremena

Opštinska organizacija Crvenog krsta Inđija, pozvala je inđinčane da se odazovu akciji saniranja štete nastale za vreme olujnog nevremena. Akcija će biti održana tokom vikenda, građani su pozvani da pomognu na lokacijama na kojima vide da se raščišćava te će na licu mesta dobiti smernice. -Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo našu opštinu javne komunalne […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Crveni krst Inđija poziva građane da se priključe akciji saniranja štete od nevremena

Opštinska organizacija Crvenog krsta Inđija, pozvala je inđinčane da se odazovu akciji saniranja štete nastale za vreme olujnog nevremena. Akcija će biti održana tokom vikenda, građani su pozvani da pomognu na lokacijama na kojima vide da se raščišćava te će na licu mesta dobiti smernice.

-Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo našu opštinu javne komunalne službe već dva dana uklanjaju granje i palo drveće sa javnih površina. Kako je nevreme oštetilo veliki broj biljaka ovo je zaista obiman posao i neophodna im je sva moguća pomoć. Štab za vanredne situacije pozvao je volontere Crvenog krsta i sve ljude dobre volje da tokom vikenda pomognu u raščišćavanju. – stoji u pozivu Crvenog krsta Inđija.

Ova organizacija naglašava da se zainteresovani građani mogu javiti i na broj 063/584-011 ne kom će dobiti detaljne smernice gde je pomoć najpotrebnija. Poziv važi za sva naseljena mesta opštine Inđija.

Naslovna fotografija: JKP „Komunalac“

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.