• Da li ste gledali “Squid Game”?

  Serija Squid Game dolazi nam iz Južne Koreje i na mala vrata se ušunjala na Netfliks. A onda je nastala eksplozija. Pomalo liči na Igre gladi: takmičari igraju dečije igre i ako pobede, kući odnose novac. Ali, smrt je takođe jedna od opcija, piše nova.rs. O čemu se radi u seriji Squid Game? Grupa od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Da li ste gledali “Squid Game”?

  Serija Squid Game dolazi nam iz Južne Koreje i na mala vrata se ušunjala na Netfliks. A onda je nastala eksplozija. Pomalo liči na Igre gladi: takmičari igraju dečije igre i ako pobede, kući odnose novac. Ali, smrt je takođe jedna od opcija, piše nova.rs.

  O čemu se radi u seriji Squid Game?

  Grupa od 456 ljudi, zaduženih i očajnih, namamljeni su u krvožednu igru preživljavanja u kojoj imaju priliku da odu sa 45,6 milijardi korejskih vona (39 miliona dolara) ako pobede u seriji od šest utakmica. Zaokret? Oni umiru ako izgube.

  Igre su jednostavne, svima dobro poznate iz detinjstva, samo što su igrači odrasli. I baš to poređenje nevinog deteta sa nasilnom smrću nateralo je gledaoce da sede.

  Serija je u prvih 11 dana postala toliko popularna, da bi mogla bi da postane i Netfliksova najgledanija serija svih vremena.

  Stručnjaci pripisuju uspeh serije njenim likovima, od kojih su mnogi marginalizovani članovi društva. Iako su svi povezani velikim novčanim problemima, dolaze iz svih sfera života.

  Prva sezona serije ima 9 epizoda, koje traju do sat vremena. Za sada nema naznaka da će biti druge sezone, ali čuju se glasine da je Netfliks želi – ali ne i tvorac serije. Na ovom striming servisu možete da ih gledate sa prevodom na hrvatski jezik.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Inđija: 14,7 miliona dinara za kulturu

  Komisija za izbor projekata u kulturi, a na predlog predsednika opštine Inđija, donela je odluku da dodeli ukupno 14.690.000,00 dinara udruženjima sa teritorije opštine Inđija koja su […]