• Danas i zvanično Tojo Tajers dobija Oktobarsku nagradu

  Povodom Dana oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu danas će biti tradicionalno uručene Oktobarske nagrade. Među dobitnicima je i japanska kompanija Tojo Tajers koja, prema najavama lokalnih vlasti, kreće zvanično sa radom u januaru naredne godine. Ovogodišnji dobitnici Oktobarske nagrade su: već pomenuti Tojo Toajers, za doprinos afirmaciji, razvoju i unapređenju privrede zatim kompanija Gombit, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Danas i zvanično Tojo Tajers dobija Oktobarsku nagradu

  Povodom Dana oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu danas će biti tradicionalno uručene Oktobarske nagrade. Među dobitnicima je i japanska kompanija Tojo Tajers koja, prema najavama lokalnih vlasti, kreće zvanično sa radom u januaru naredne godine.

  Ovogodišnji dobitnici Oktobarske nagrade su: već pomenuti Tojo Toajers, za doprinos afirmaciji, razvoju i unapređenju privrede zatim kompanija Gombit, za ostvarene rezultate i dostignuća u oblasti privrede kao i udruženje Barica, za ostvarene rezultate i doprinos unapređenju sporta.

  Vladimir Gak na sednici SO Inđija o Oktobarskoj nagradi

  Na jučerašnjoj sednici Skupštine opšđtine Inđija, prilikom obrazloženja predloga za dodelu ovog opštinskog priznanja, predsednik opštine Vladimir Gak je rekao da će zahvaljujući japanskoj kompaniji, lokalni budžet biti povećan za 1,5 miliona evra.

  Od prvog januara odnosno 14. decembra je zvanično otvaranje ali da kažemo od prvog januara ćete videti kada počne da pristiže sav novac od Tojo Tajersa. Videćete koliki je to skok u budžetu, to je nekih, po projekciji, minimum 1,5 miliona evra ćemo imati više u budžetu. A onda se ne postavljaju pitanja da li je lako uraditi parking, novi vrtić I renovirati škole ili bilo šta drugo. To je suština ozbiljnog bavljenja poitikom.- rekao je Gak.  

  Najviše opštinsko priznanje će biti uručeno i fudbaleru Krasnodara, Mihajlu Banjcu kao i Nataši Kosanović, predsednici KUD „Soko“ iz Inđije.

  M.B. (IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nisu-ni-poceli-sa-radom-a-vec-nagradjeni-oktobarskom-nagradom/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]