Danas i zvanično Tojo Tajers dobija Oktobarsku nagradu

Povodom Dana oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu danas će biti tradicionalno uručene Oktobarske nagrade. Među dobitnicima je i japanska kompanija Tojo Tajers koja, prema najavama lokalnih vlasti, kreće zvanično sa radom u januaru naredne godine. Ovogodišnji dobitnici Oktobarske nagrade su: već pomenuti Tojo Toajers, za doprinos afirmaciji, razvoju i unapređenju privrede zatim kompanija Gombit, […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Danas i zvanično Tojo Tajers dobija Oktobarsku nagradu

Povodom Dana oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu danas će biti tradicionalno uručene Oktobarske nagrade. Među dobitnicima je i japanska kompanija Tojo Tajers koja, prema najavama lokalnih vlasti, kreće zvanično sa radom u januaru naredne godine.

Ovogodišnji dobitnici Oktobarske nagrade su: već pomenuti Tojo Toajers, za doprinos afirmaciji, razvoju i unapređenju privrede zatim kompanija Gombit, za ostvarene rezultate i dostignuća u oblasti privrede kao i udruženje Barica, za ostvarene rezultate i doprinos unapređenju sporta.

Vladimir Gak na sednici SO Inđija o Oktobarskoj nagradi

Na jučerašnjoj sednici Skupštine opšđtine Inđija, prilikom obrazloženja predloga za dodelu ovog opštinskog priznanja, predsednik opštine Vladimir Gak je rekao da će zahvaljujući japanskoj kompaniji, lokalni budžet biti povećan za 1,5 miliona evra.

Od prvog januara odnosno 14. decembra je zvanično otvaranje ali da kažemo od prvog januara ćete videti kada počne da pristiže sav novac od Tojo Tajersa. Videćete koliki je to skok u budžetu, to je nekih, po projekciji, minimum 1,5 miliona evra ćemo imati više u budžetu. A onda se ne postavljaju pitanja da li je lako uraditi parking, novi vrtić I renovirati škole ili bilo šta drugo. To je suština ozbiljnog bavljenja poitikom.- rekao je Gak.  

Najviše opštinsko priznanje će biti uručeno i fudbaleru Krasnodara, Mihajlu Banjcu kao i Nataši Kosanović, predsednici KUD „Soko“ iz Inđije.

M.B. (IN Medija)

Pročitajte još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nisu-ni-poceli-sa-radom-a-vec-nagradjeni-oktobarskom-nagradom/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Vodovod demantuje navode Gorana Ješića

JKP Vodovod I kanalizacija demantovao je u svom saopštenju navode nekadašnjeg predsednikaOpštine Inđija Gorana Ješića da se u Inđiji nije kontrolisao kvalitet vode u poslednjh pet godina. Ukazujući na propuste vlasti, Ješić je, na tribini koaicije „Srbija protiv nasilja“, izneo podatak da inđinčani piju nezdravu vodu a da ih vlast o tome ne obaveštava.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Ne ćuti Kulturni centar, ćuti Ružica Jovanović

Iako se sama javila za reč na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta i ponudila da njen rad bude proveren u ličnom razgovoru na bilo koju temu o radu ove Ustanove, Ružica Jovanović je svoju reč pogazila nakon tri dana računajući i vikend.