Danas okupljanje Jugoslovena

U parku „Mini Jugoslavija Yugoland“ u Subotici, danas i sutra biće održane manifestacije „Dan mladih“ i „Skup Jugoslovena svih republika“. U sklopu obeležavanja Dana Mladih danas će u parku biti održana sportska takmičenja, edukativne radionice i žurka za mlade. U subotu će biti održan „Skup Jugoslovena svih republika“ na kom će biti izabrani predstavnici za […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Danas okupljanje Jugoslovena

U parku „Mini Jugoslavija Yugoland“ u Subotici, danas i sutra biće održane manifestacije „Dan mladih“ i „Skup Jugoslovena svih republika“.

U sklopu obeležavanja Dana Mladih danas će u parku biti održana sportska takmičenja, edukativne radionice i žurka za mlade.

U subotu će biti održan „Skup Jugoslovena svih republika“ na kom će biti izabrani predstavnici za sve republike koji će raditi na „očuvanju ideje bratstva i jedinstva“.

Najavljeno je da će tokom manifestacije biti reči i o predstojećem popisu stanovništva i o „značaju borbe za ozvaničenje jugoslovenske nacionalne manjine u Srbiji“.

Izvot: Beta

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Vojvodina

U Vojvodini porast stope nezaposlenosti

Broj zaposlenih u Srbiji na kraju trećeg kvartala ove godine iznosio je 2.888.500, dok je broj nezaposlenih 285.700, pokazuju podaci koje je objavio Republički zavod za statistiku.