• Dani piva u Zrenjaninu od 9. do 14. avgusta

  Na nekoliko lokacija u Zrenjaninu će od 9. do 14. avgusta biti održana manifestacija 37. „Dani piva“, najavljeno je na konferenciji za novinare u Gradskoj bašti u tom gradu. Gradonačelnik Zrenjanina i predsednik organizacionog odbora „Dana piva“ Simo Salapura je rekao da će manifestacija ove godine biti održana u novom terminu, a ne kako je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dani piva u Zrenjaninu od 9. do 14. avgusta

  Na nekoliko lokacija u Zrenjaninu će od 9. do 14. avgusta biti održana manifestacija 37. „Dani piva“, najavljeno je na konferenciji za novinare u Gradskoj bašti u tom gradu.

  Gradonačelnik Zrenjanina i predsednik organizacionog odbora „Dana piva“ Simo Salapura je rekao da će manifestacija ove godine biti održana u novom terminu, a ne kako je to bilo ranijih godina krajem avgusta i sa malo drugačijim programom, što je bio predlog turističkih radnika i ljudi koji su dugo godina uključeni u organizaciju.

  Izrazio je uverenje da će najviše interesovanja biti za koncert Zrenjaninske filharmonije što će, kako je najavio, „biti pravi muzički spektakl u Zrenjaninu“.

  Direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar je za Dane piva najavio dva koncerta, jedan na kome će nastupiti Stefan Milenković i drugi koncert sa solistkinjom Amirom Medunjanin.

  Programi tokom Dana piva će biti održavani na nekoliko lokacija u Zrenjaninu, a svi detalji dostupni su na sajtu Danipiva.rs.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/beer-fest-od-18-do-21-avgusta/

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina