• Decenija bez Save iz Kikinde

  Pre deset godina napustio nas je borac za pravdu i YouTube legenda Savo iz Kikinde, ugušio se u dimu tog 25. avgusta 2012. godine, u svom stanu u centru Kikinde. Mediji su te 2012. godine o tragičnoj smrti legende iz Kikinde pisali tek dan kasnije, odnosno 26. avgusta 2012. godine. Prema policijskim izveštajima, Savo Savanović […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Decenija bez Save iz Kikinde

  Pre deset godina napustio nas je borac za pravdu i YouTube legenda Savo iz Kikinde, ugušio se u dimu tog 25. avgusta 2012. godine, u svom stanu u centru Kikinde.

  Mediji su te 2012. godine o tragičnoj smrti legende iz Kikinde pisali tek dan kasnije, odnosno 26. avgusta 2012. godine.

  Prema policijskim izveštajima, Savo Savanović zaspao je s upaljenom cigaretom koja je upalila ćebe, a potom se požar proširio na celu sobu. Nesretnik je, tvrde nadležni, preminuo od posledica gušenja, a potom i izgoreo.

  Sava iz Kikinde,, foto: Youtube

  Vest o njegovoj smrti objavili su mediji ne samo u Srbiji već u čitavom regionu.

  Video klipove u kom se Savo obračunava s „kikindskim jajarama, milijarderima i licimurima“ pogledalo je više miliona ljudi.

  I danas se pamte reči legendarnog Save iz KIkinde:

  – Ujutru u pola šest ustajem, odlazim u WC, kad je pogledam puna bašta vode! Otkud voda, kiša nije padala? Leto, sunce grije, avgust mjesec? Kad ja, septička jama se prelijeva! – počinjao je svoju priču legendarni Sava iz Kikinde.

  Naslovna: skrinšot Youtube

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija