• Deficit svih krvnih grupa naročito Rh negativne

    Crveni krst Inđije u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje redovnu akciju dovbrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji. Akcija dobrovoljnog davalaštva održaće se 23. januara  u prostorijama Doma zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u period od 16 do 19 sati. Iz Crvenog krsta Inđija pozivaju davaoce da se odazovu akciji napominjući da svaka data […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Deficit svih krvnih grupa naročito Rh negativne

    Crveni krst Inđije u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje redovnu akciju dovbrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji. Akcija dobrovoljnog davalaštva održaće se 23. januara  u prostorijama Doma zdravlja “dr Milorad Mika Pavlović” u period od 16 do 19 sati.

    Iz Crvenog krsta Inđija pozivaju davaoce da se odazovu akciji napominjući da svaka data jedinica krvi može spasiti tri ljudska života.

    Koja god da je vaša krvna grupa nekome je potrebna da bi nastavio život ili se izlečio. Zato dođite na  akciju davanja krvi. Trenutno su u deficit sve krvne grupe a naročito Rh negativne. –  poručuju iz Crvenog krsta Inđija.

    Iz Zavoda za transfuziju Vojvodine krvi radi održavanja stabilnih zaliha pozivaju dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da daju krv.

    IN Medija

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Inđija

    Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

    JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]