• Dejan Bulatović podneo ostavke na sve funkcije u SSP i napustio je

  Narodni poslanik Dejan Bulatović izjavio je danas da je podneo podneo neopozive ostavke na sve funkcije u Stranci slobode i pravde (SSP) i da je napustio tu partiju. U saopštenju koje je medijima uputio Bulatović navodi se da je podneo ostavke na mesta potpredsednika SSP i člana užeg Predsedništva SSP. – Stranka slobode i pravde […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dejan Bulatović podneo ostavke na sve funkcije u SSP i napustio je

  Narodni poslanik Dejan Bulatović izjavio je danas da je podneo podneo neopozive ostavke na sve funkcije u Stranci slobode i pravde (SSP) i da je napustio tu partiju.

  U saopštenju koje je medijima uputio Bulatović navodi se da je podneo ostavke na mesta potpredsednika SSP i člana užeg Predsedništva SSP.

  Stranka slobode i pravde nastala je preimenovanjem imena Zelene ekološke partije – Zeleni, kojoj sam ja bio predsednik, u Stranka slobode i pravde 19. aprila 2019. godine, kada ju je preuzeo Dragan Đilas, ujedinjavanjem Zelene ekološke partije – Zeleni sa neformalnim inicijativnim odborom SSP, koji je vodio Dragan Đilas. -, naveo je Bulatović.

  O razlozima zašto je kao jedan od osnivača SSP doneo odluku o napuštanju te partije i o daljim političkim koracima koje ću preduzeti Bulatović će obavestiti javnost na konferenciji za novinare koja će uskoro biti održana, navedeno je u saopštenju.

  Izvor: Fonet

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]