Dejan Čelar novi trener FK Inđija

Categories VESTIPosted on

Novi trener FK Inđija, Dejan Čelar.

– Da budem iskren, oslanjam se na ambijent u klubu, zdravu komunikaciju i kvalitetan rad. Dolazak u Inđiju za mene je bio laka odluka, jer sam želeo da se vratim u najviši rang. Verujem da će kako sezona odmiče Inđija ući u sigurniju zonu – izjavio je Dejan Čelar, a kako prenosi Žurnal.

Dejan Čelar je preuzeo klupu Inđije, kako prvi utisak odaje, sa idejom da forsira sistem sopstvenih vrednosti koje će koristiti u svrhu rezultata. Ima jasan plan i čvrst stav da donosi velike odluke… Sve zarad cilja, a to je akcija usmerena ka pobedi.

Reklo bi se da je miran, racionalan, samouveren, ambiciozan, mudar… Perfekcionista koji ni najmanju sitnicu ne prepušta slučaju, a da li će sve nanizano potvrditi komadujući timom iz sremske ravnice ne bi mogli da pogode ni najprecizniji prognozeri.

Za svoje prvo izlaganje na novom radnom mestu, pažljivo je probrao reči.

– Gledajući utakmicu na Banjici video sam kvalitetno selektiranu ekipu, pozitivnu energiju, talenat… Takođe, video sam klub koji funkcioniše kao porodica, organizovan i sa svim stvarima koje su potrebne da se pravi rezultat. Stigao sam sa jasnim idejama koje ću izneti pred grupu.

Kada je o samom kadru reč, ambiciozni strateg će u narednom periodu uložiti sizifovske napore kako bi u moru kvalitetnih pojedinaca odabrao startere koji će biti odani. Ne njemu nego ideji.

– Čuo sam da je ambijent u svlačionici zdrav i siguran sam da je to zasluga prethodnog trenera Bratislava Živkovića sa kojim sam u nekoliko navrata radio. Reč je o čoveku koji je posvećen poslu i koji je, uveren sam, ostavio uigranu ekipu. Poslednjeg dana prelaznog roka stigli su internacionalci Radin i Obradović koji će uneti neku novu energiju. Igrači su selektirani tako da igraju moderan i ofanzivan fudbal, a to me posebno raduje.

Čini se da je odabrao zdravu sredinu, koja ima sredstva i mogućnosti za solidne domete. Odabrao je da radi sa ljudima koji dele slične vrednosti. Odabrao je ambiciozan projekat sa nadom da neće, poput mnogih kolega, biti lako potrošena roba. O tom-potom.

(Žurnal)

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *