• Delegacija Karlshulda u poseti opštini Inđija

  Nemačka delegacija Partnerstva Beška-Karlshuld nalazi se u trodnevnoj poseti opštini Inđija, u cilju nastavka produbljivanja partnerstva koje je uspostavljeno pre 11 godina, saopštila je opštinska uprava. Na sastanku je potvrđena obostrana želja za nastavkom produbljivanja i proširenja saradnje, dodaje se u saopštenju. – Naše Partnerstvo je nastalo pre davnih 11 godina i veliki broj dece […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Delegacija Karlshulda u poseti opštini Inđija

  Nemačka delegacija Partnerstva Beška-Karlshuld nalazi se u trodnevnoj poseti opštini Inđija, u cilju nastavka produbljivanja partnerstva koje je uspostavljeno pre 11 godina, saopštila je opštinska uprava.

  Na sastanku je potvrđena obostrana želja za nastavkom produbljivanja i proširenja saradnje, dodaje se u saopštenju.

  – Naše Partnerstvo je nastalo pre davnih 11 godina i veliki broj dece odavde su posetili Karlshuld i obrnuto. Čim se epidemiološka situacija stabilizuje očekujem nastavak međusobnih poseta učenika, srednjoškolaca, studenata, sportista i kulturnih radnika – rekao je tom prilikom predsednik Partnerstva Karl Hajnc Vendel.

  Šef kabineta predsednika opštine Nemanja Milojević dodao je da je lokalnoj samoupravi “veoma stalo do razvijanja odnosa sa Karlshuldom” i da se stoga “uveliko sprema” za manifestaciju “Beška fest“,  ističući da su je nju ove godine izdvojeno najviše novca.

  Delegacija iz Nemačke boraviće do nedelje u Inđiji i za to vreme obići će turističke potencijale opštine, dodaje se u saopštenju.

  Foto: Opština Inđija
  Autor: In Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija