Devet miliona za uređenje parka “Vašarište” nakon 5 godina

Categories FOTO I VIDEO, Inđija, NAJVAŽNIJEPosted on
Foto: Park Vašarište

Prema najavama izvođača radova, park “Vašarište” biće završen 16. novembra 2021. godine. Projekat vredan devet miliona dinara počeo je sa realizacijom još 25. avgusta a najave za ovaj projekat traju od 2019. godine. Razlog odlaganja radova na uređenju ovog parka, po rečima nadležnih, je pandemija. Dečiji mobilijar iz parka uklonjen 2015. godine kada je planirana zamena, te je nakon promene lokalne strukture vlasti završetak posla čekao punih 5 godina.

blank
Foto: Park Vašaište

Projektom je obuhvaćeno parterno uređenje (staze), postavljanje javne rasvete, dvanaest klupa i u park “Vašarište” moći će da se uđe sa 4 strane. U ranijim izjavama lokalnim medijima, Dragan Ibročić načelnik za privredu i investicije, kazao je da će u parku biti uređen i teren za balote kao i platoi za postavljanje dečijeg mobilijara.

blank
Foto: Park Vašarište

Nadležnost za održavanje parka i dalje je na JKP “Komunalac” Inđija, koji bi trebao da kosi travu, orezuje drveće i odnosi smeće, dok u najavama projekta nije naznačeno da li će se u parku naći kante za odlaganje smeća.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *