• Direktor RGZ odlikovan za odbranu od hakerskog napada na informacioni sistem katastra

  Centar za razvoj Šajkaške odlikovao je direktora Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) Borka Draškovića Krstom vožda Đorđa Stratimirovića „za odbranu od hakerskog napada na informacioni sistem katastra i očuvanje infrastrukture geoprostornih podataka“, saopšteno je danas iz RGZ, prenosi agencija Beta. -Krst vožda Đorđa Stratimirovića me podstiče da lakše nosim lični krst borbe za odbranu i očuvanje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Direktor RGZ odlikovan za odbranu od hakerskog napada na informacioni sistem katastra

  Centar za razvoj Šajkaške odlikovao je direktora Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) Borka Draškovića Krstom vožda Đorđa Stratimirovića „za odbranu od hakerskog napada na informacioni sistem katastra i očuvanje infrastrukture geoprostornih podataka“, saopšteno je danas iz RGZ, prenosi agencija Beta.

  -Krst vožda Đorđa Stratimirovića me podstiče da lakše nosim lični krst borbe za odbranu i očuvanje suvereniteta infrastrukture geoprostornih podataka Republike Srbije – naveo je Drašković prilikom dodele odlikovanja.

  Dodao je da mu predstavlja „izuzetnu čast što je odlikovan ordenom velikog srpskog vojskovodje baš u trenutku kada se naša zemlja našla u savremenom hibridnom ratu“.

  Drašković je rekao da je to još jedno priznanje naporima zaposlenih RGZ u „ispunjenju očekivanja gradjana Srbije za pouzdanim i transparentnim sistemom zemljišne administracije i reformskih zadataka koje je pred RGZ postavila Vlada Srbije“.

  Krst vožda Đorđa Stratimirovića, dodaje se u saopštenju, dodeljuje Centar za razvoj Šajkaške, a ustanovljen je prošle godine povodom prenosa i sahrane posmrtnih ostataka generala i vožda Đorđa Stratimirovića u Srbiju nakon 113 godina od smrti.

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/katastar-od-sutra-ponovo-u-funkciji-ali-ne-svi-servisi/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H