• Direktor Vodovoda najavio još jedno poskupljenje cene vode

  Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija, prilikom Izmene i dopune Poslovanja javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija, direktor inđijskog Vodovoda Dragoljub Trifunović je rekao da ukoliko se ne poveća cena vode to javno preduzeće može imati ozbiljan problem naredne godine. – Mi ćemo imati ozbiljnu situaciju, pre svega da isprojektujemo Plan i program poslovanja za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Direktor Vodovoda najavio još jedno poskupljenje cene vode
  Foto: IN Medija

  Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija, prilikom Izmene i dopune Poslovanja javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija, direktor inđijskog Vodovoda Dragoljub Trifunović je rekao da ukoliko se ne poveća cena vode to javno preduzeće može imati ozbiljan problem naredne godine.

  Mi ćemo imati ozbiljnu situaciju, pre svega da isprojektujemo Plan i program poslovanja za narednu godinu. Sada smo u analizama i radimo devetomesečni obračun, videćemo tačno do kraja godine šta će nam se dešavati.  Ja predviđam, da ako želimo da zadržimo ovaj sistem vodosnabdevanja, koji je po meni odličan, mi ćemo morati da korigujemo cenu vode, isključivo sa tržišnim uslovima poslovanja. – kazao je Trifunović.

  Slične vesti:

  Poskupljenje vod u Rumi još uvek je jeftinija od inđijske

  Podsetimo da je  poskupljenje cene vode za 15 odsto od prvog januara ove godine iznenadilo sve stanovnike Inđije jer pre toga građani nisu bili obavešteni da će do poskupljenja uopšte doći.

  Nova cena od prvog januara iznosi 63 dinara dok je pre povećanja iznosila 55 dinara.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pred-odbornicima-informacija-o-poskupljenju-vode-sa-dva-meseca-zakasnjenja/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija