Direktor Vodovoda najavio još jedno poskupljenje cene vode

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija, prilikom Izmene i dopune Poslovanja javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija, direktor inđijskog Vodovoda Dragoljub Trifunović je rekao da ukoliko se ne poveća cena vode to javno preduzeće može imati ozbiljan problem naredne godine. – Mi ćemo imati ozbiljnu situaciju, pre svega da isprojektujemo Plan i program poslovanja za […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Direktor Vodovoda najavio još jedno poskupljenje cene vode

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Inđija, prilikom Izmene i dopune Poslovanja javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija, direktor inđijskog Vodovoda Dragoljub Trifunović je rekao da ukoliko se ne poveća cena vode to javno preduzeće može imati ozbiljan problem naredne godine.

Mi ćemo imati ozbiljnu situaciju, pre svega da isprojektujemo Plan i program poslovanja za narednu godinu. Sada smo u analizama i radimo devetomesečni obračun, videćemo tačno do kraja godine šta će nam se dešavati.  Ja predviđam, da ako želimo da zadržimo ovaj sistem vodosnabdevanja, koji je po meni odličan, mi ćemo morati da korigujemo cenu vode, isključivo sa tržišnim uslovima poslovanja. – kazao je Trifunović.

Slične vesti:

Poskupljenje vod u Rumi još uvek je jeftinija od inđijske

Podsetimo da je  poskupljenje cene vode za 15 odsto od prvog januara ove godine iznenadilo sve stanovnike Inđije jer pre toga građani nisu bili obavešteni da će do poskupljenja uopšte doći.

Nova cena od prvog januara iznosi 63 dinara dok je pre povećanja iznosila 55 dinara.

M.B. (IN Medija)

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pred-odbornicima-informacija-o-poskupljenju-vode-sa-dva-meseca-zakasnjenja/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.