• Disney+ stiže u Srbiju! Poznati datum i cena pretplate

  Još jedna striming platforma uskoro postaje dostupna u Srbiji. U pitanju je servis Disney+ koji će od 14. juna biti dostupan u još 42 države i 11 teritorija, među kojima je Srbija, ali i zemlje regiona. Na Disney+ se mogu gledati filmovi i serije iz Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star i Fox […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Disney+ stiže u Srbiju! Poznati datum i cena pretplate

  Još jedna striming platforma uskoro postaje dostupna u Srbiji.

  U pitanju je servis Disney+ koji će od 14. juna biti dostupan u još 42 države i 11 teritorija, među kojima je Srbija, ali i zemlje regiona. Na Disney+ se mogu gledati filmovi i serije iz Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star i Fox produkcije.

  Nakon uspešnog lansiranja u velikom broju zemalja Zapadne Evrope i Severne Amerike, Dizni je još u januaru najavio širenje na nova tržišta istočne Evrope, delova Afrike i Bliskog Istoka.

  Usluga će koštati 7,99 evra mesečno ili 79,90 evra godišnje, a pretplatnici mogu gledati filmove i serije sa četiri uređaja u isto vreme.

  Korisnici mogu praviti do sedam različitih profila na jednom nalogu, a odabrani naslovi se mogu gledati i u 4K rezoluciji.

  Ovaj servis nije namenjen samo deci, već nudi široku zbirku filmova i serija za svaki uzrast, a roditelji mogu praviti dečje profile sa prilagođenim okruženjem kako bi imali pristup sadržaju primerenom uzrastu deteta.

  Kako je istaknuto, u početku u Srbiji, ali i zemljama regiona, neće biti sinhronizovanih ili prevedenih filmova i serija, ali kompanija planira lokalizovanje sadržaj u narednom periodu.

  POGLEDAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/netflix-poceo-da-naplacuje-deljenje-lozinki-korisnici-otkazuju-pretplate/

  Stefan Simonović/ nova.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA