• Đedović: Neće biti privatizacije EPS-a

  Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović izjavila je danas za TV Pink da neće biti privatizacije Elektroprivrede Srbije. Dodala je da se radi o manipulacijama proteklih dana kada je reč o sednici nadzornog odbora i usvajanja novog statuta. – Statut se bavi upravljanjem, svedoci smo da u energetskoj krizi, koliko je bitno da imamo snažna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đedović: Neće biti privatizacije EPS-a

  Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović izjavila je danas za TV Pink da neće biti privatizacije Elektroprivrede Srbije.

  Dodala je da se radi o manipulacijama proteklih dana kada je reč o sednici nadzornog odbora i usvajanja novog statuta.

  Statut se bavi upravljanjem, svedoci smo da u energetskoj krizi, koliko je bitno da imamo snažna energetska preduzeća. – rekla je Đedović.

  Ona je rekla da je drugi problem sprovođenje investicija, odnosno to se mora promeniti kako bis e bolje njima upravljalo.

  Želimo da vratimo odgovornost na preduzeće, da postoje strukture upravljanja koje će biti odgovorne. Moraju da se dovedu profesionalni ljudi koji će se boriti da naša preduzeća budu stabilnost naše privrede. – rekla je Đedović.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/malverzacijama-ostetili-jp-eps-u-iznosu-od-7-458-050-americkih-dolara/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]