• Đilas: Sastajem se sa Vučićem sutra

  Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je da je dobio poziv iz kabineta Aleksandra Vučića i da će se sastanak održati u predsedništvu Srbije u ponedeljak u 16 časova. Đilas je naveo da će tema razgovora će biti rešavanje političke krize u Beogradu i dodao da predstavnici njegove koalicije u GIK-u nastavljaju borbu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đilas: Sastajem se sa Vučićem sutra

  Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas saopštio je da je dobio poziv iz kabineta Aleksandra Vučića i da će se sastanak održati u predsedništvu Srbije u ponedeljak u 16 časova.

  Đilas je naveo da će tema razgovora će biti rešavanje političke krize u Beogradu i dodao da predstavnici njegove koalicije u GIK-u nastavljaju borbu za ponavljanje izbora na odredjenom broju izbornih mesta.

  – Treba biti svestan da i u slučaju da do toga dodje, s obzirom na stav pojedinih opozicionih stranaka da neće da saradjuju sa nama, neće biti moguće formirati vlast u Beogradu u skladu sa voljom koju su Beogradjani pokazali na izborima. Zato je jedino rešenje održavanje novih izbora koji bi morali da proteknu u drugačijoj atmosferi i bez nepravilnosti, koje su i ovoga puta zabeležene u velikom broju – naveo je Đilas.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI