• Đoković pušten na slobodu

  Novak Đoković će biti pušten na slobodu, dok je odluka suda da mu se poništi viza i bude deportovan proglašena nevažećom. Sudija Keli je presudio da je Novak Đoković oslobođen, nakon ponovnog pregleda predmeta. Naređeno je da Vlada Australije plati sve troškove, da on bude na slobodi u roku od 30 minuta i da mu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đoković pušten na slobodu

  Novak Đoković će biti pušten na slobodu, dok je odluka suda da mu se poništi viza i bude deportovan proglašena nevažećom.

  Sudija Keli je presudio da je Novak Đoković oslobođen, nakon ponovnog pregleda predmeta. Naređeno je da Vlada Australije plati sve troškove, da on bude na slobodi u roku od 30 minuta i da mu se vrate pasoš i lični predmeti.

  Sa ovom odlukom se složila Vlada Australije, koja je priznala da nije dala Đokoviću dovoljno vremena da pripremi odgovor nakon što su ga obavestili o nameri da ukinu njegovu vizu, javlja N1.

  Zastupnik Vlade Australije Kristofer Tran kazao je da će ministar zadužen za imigracionu politiku, Aleks Houk, razmotriti da li će iskoristiti lična ovlašćenja da bi ukinuo vizu teniseru iz Srbije.

  Sudija Keli je na to rekao da bi ministrova odluka značila da Đoković ne može da se vrati u Australiju naredne tri godine, ali i da je na tu odluku takođe moguće uložiti žalbu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija