• Dodeljen ugovor za rekonstrukciju Trga Slobode u centru Inđije vredan 129,3 miliona dinara

  Opština Inđija je donela odluku o dodeli ugovora za rekonstrukciju Trga Sloboda u centru Inđije grupi izvođača iz Valjeva sa ukupnom cenom od 129,3 miliona dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dodeljen ugovor za rekonstrukciju Trga Slobode u centru Inđije vredan 129,3 miliona dinara

  Ugovor za rekonstrukciju Trga Sloboda (parkić kod Gimnazije) dodeljen je grupi privrednih subjekata iz Valjeva GP Kompresor ING doo, GPD Kej doo i Elektrovolt doo.

  Stručna komisja utvrdila je da ponuđači ispunjavaju kvalitativne uslove i tražene kriterijume za izođenje radova.

  Ugovorom je predviđeno da se uplati avans od 20% od ukupne ugovorene vrednosti bez obračunatog PDV, u roku od 45 dana uz uz važeću bankarsku garanciju za povraćaj avansnog plaćanja. Predviđeni rok za završetak radova je 120 dana odnosno 4 meseca sa garantnim rokom od dve godine. Garantni rok podrazumeva garanciju izvedenih radova u trajanju od 24 meseca od završetka primopredaje radova a koji se konstatuje zapisnikom overenim od strane predstavnika ponuđača i naručioca.

  Opština Inđija raspisala je tender za rekonstrukciju Trga slobode  a vrednost radova procenjena je na gotovo 120 miliona dinara, bez PDV-a.

  Priča oko rekonstrukcije trga u Inđiji traje od sredine 2018. godine, kada je izrađen projekat za obnovu parkića kod Gimnazije i tada je najavljeno da će rekonstrukcija koštati oko 60 miliona dinara. Projektom je predviđeno da park posle rekonstrukcije postane trg.

  Opštinskim budžetom za ovu godinu  za rekonstrukciju trga kod Gimnazije opredeljeno je 148,2 miliona dinara.

  Projektom je bilo predviđeno da centralni park sadrži nove klupe, javnu rasvetu i prateći sadržaj, akođe, projektom je predviđena fontana dimenzija 15×7 metara, koja će se nalaziti u centralnom delu trga. Fontana će, kako je tada navedeno, biti jedinstvena po tome što će se u njenom središtu nalaziti dva stabla bora.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  200 miliona dinara bez PDV-a za novi vrtić

  Inđija se priprema za gradnju novog vrtića "Neven", zbog čega je raspisan javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije, izvođenje radova na rušenju postojećeg i izgradnji novog […]