• Dok policija tvrdi da nije bilo pretnji u školama u Sremu, Vladimir Gak tvrdi suprotno

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak potvrdio je da je televizija Hepi plasirala lažnu vest kada je objavljeno u okviru jutarnjeg programa te medijske kuće da se „u jednoj osnovnoj školi u Inđiji pojavila devojčica na početak nastave sa bombom u školskoj torbi„. Međutim, predsednik Opštine za razliku od policijske uprave Sremska Mitrovica tvrdi da je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dok policija tvrdi da nije bilo pretnji u školama u Sremu, Vladimir Gak tvrdi suprotno

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak potvrdio je da je televizija Hepi plasirala lažnu vest kada je objavljeno u okviru jutarnjeg programa te medijske kuće da se „u jednoj osnovnoj školi u Inđiji pojavila devojčica na početak nastave sa bombom u školskoj torbi„.

  Međutim, predsednik Opštine za razliku od policijske uprave Sremska Mitrovica tvrdi da je u Inđiji zabeleženo više slučajeva sličnih pretnji.

  Ono što želim da naglasim jeste da devojčica ta koja je, što je objavljeno u medijima i sa nacionalnom frekvencijom, da je došla u školu sa bombom i spiskom dakle, nije bilo bombe i nije bilo ni kalašnjikova niti bilo šta slično. – kazao je lokalnim novinarima Vladimir Gak.

  Iako je iz policijske uprave Sremska Mitrovica za IN Medija saopšteno da „u školama na području celog Srema nije zabeležen ni jedan incident“  prvi čovek Opštine Inđija kaže da je ipak bilo slučajeva pretnji.

  Deca neka nedovoljno svesna situacije u kojoj se nalazimo i u ozbiljnosti situacije, pretpostavljam da je iz nerazumevanja ili kako bi privukli pažnju vrlo često posegnu za time da prete na nekakav sličan način. Da će počiniti isto nekakve ružne I strašne stvari. Naravno, policija i Centar za socijalni rad odmah reaguju. Imali smo četiri ili pet slučajeva u našim školama. – izjavio je lokalnim medijima Vladimir Gak.

  Podsetimo da u prvoj informativnoj emisiji Hepi televizije, nakon jutarnjeg programa, nije se pojavila vest o navodnom incidentu u inđijskoj školi.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/lazna-vest-televizije-hepi-o-devojcici-koja-je-donela-bumbu-i-spisak-u-indijsku-skolu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]