• Dragan J. Vučićević ide u zatvor

  Glavni i odgovorni urednik i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević pravosnažno je osuđen zbog vređanja novinara, zbog čega je bio dužan da plati 200.000 dinara na ime odštete. Umesto da plati, kako piše N1, Vučićević je rešio da ode uzatvor, o čemu je obavešten iz suda sa datumom kada da se javi na izdržavanje kazne. –Drugi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dragan J. Vučićević ide u zatvor

  Glavni i odgovorni urednik i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević pravosnažno je osuđen zbog vređanja novinara, zbog čega je bio dužan da plati 200.000 dinara na ime odštete.

  Umesto da plati, kako piše N1, Vučićević je rešio da ode uzatvor, o čemu je obavešten iz suda sa datumom kada da se javi na izdržavanje kazne.

  Drugi osnovni sud u Beogradu, stigla koverta i u njoj dopis. Dakle, nalog za osuđenog, odnosno mene, da se upućujem na izdržavanje zatvorske kazne 3. aprila 2023. Godine rekao je Vučićević gostujući na Hepiju.

  On je rekao i da mu je sud precizirao šta sve treba da ponese od sredstava za ličnu higijenu kada se za manje od dve nedelje bude javljao u Okružni zatvor.

  -To su doneli na osnovu presuda iz 2021. i 2023. godine, nalaže mi se šta treba da donesem od lične higijene. Treba da se javim Okružnom zatvoru. Trajanje zatvorske kazne je šest meseci, iako to ovde ne piše. Zašto sam ja ovo osuđen? Zbog dva tvita, verovali ili ne. To su tvitovi o Jugoslavu Ćosiću. Ta presuda je u međuvremenu postala pravosnažnarekao je Vučićević.

  Urednik Informera je izdržavanje zatvorske kazne najavio ranije, kada je u podkastu na RTS-u rekao da će ići u zatvor 400 dana zbog toga što je „nešto napisao“ protiv novinara, Žakline Tatalović i Jugoslava Ćosića. Tada je rekao da ne želi da plati kaznu zbog tvita.

  Naslovna fotografija: Screenshot (YT / Hepi TV)

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija