• Drugi „Turistički samit Vojvodine“ u Inđiji 8. i 9. juna

  Turistička organizacija opštine Inđija će 8. i 9. juna 2023. biti domaćin drugog Turističkog samita Vojvodine. Događaj će se održati u sali Kulturnog centra u Inđiji. Nakon prvog Turističkog samita Vojvodine održanog u Novom Sadu,na kom je učešće uzelo 200 učesnika iz oblasti turizma, Inđija je odabrana za domaćina ovogodišnjeg samita koji će se održati […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Drugi „Turistički samit Vojvodine“ u Inđiji 8. i 9. juna

  Turistička organizacija opštine Inđija će 8. i 9. juna 2023. biti domaćin drugog Turističkog samita Vojvodine. Događaj će se održati u sali Kulturnog centra u Inđiji.

  Nakon prvog Turističkog samita Vojvodine održanog u Novom Sadu,na kom je učešće uzelo 200 učesnika iz oblasti turizma, Inđija je odabrana za domaćina ovogodišnjeg samita koji će se održati u sali Kulturnog centra u Inđiji 8. i 9. juna.

  Samit će okupiti turističke agencije, turističke organizacije, hotelijere, restoratere, razvojne agencije, medije, kulturne institucije i sve ostale zainteresovane privredne subjekte.

  -Svakako će biti panelista van Vojvodine, i van Srbije. Mi smo se odmah nakon prvog panela obratili Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, i kontaktirali sve organizatore sa željom da budemo domaćini. Početkom godine obišli su u Inđiju, prošli smo zajedno lokacije i ideje za Samit. Na kraju je odlučeno da bude kod nas. Znam da je bilo više zainteresovanih i da smo do kraja ostali mi i Vršac. – kazao je za IN Medija direktor TO Milan Bogojević.

  Turistički Samit Vojvodine je događaj kreiran sa osnovnim ciljem podsticanja umrežavanja privatnog i javnog sektora, u sferi turizma i privrede, na teritoriji AP Vojvodine. Razvoj odgovornog turizma, iniciranje razgovora o problemima u turizmu, ostvarivanje interdestinacijske i međusektorske saradnje u formiranju i promociji turističke ponude Vojvodine, samo su neki od razloga za realizaciju ovog događaja. 

  Teme ovogodišnjeg samite su: „Turizam kao instrument javne diplomatije“, „Strategija razvoja turizma Vojvodine“, „Razvoj kongresnog turizma u Vojvodini“, „Proaktivnost, strategija i strast kao pokretači u turizmu“.

  Do sada su realizaciju događaja podržali,  Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Privredna komora Vojvodine. 

  Turistički Samit Vojvodine organizuju Opština Inđija, Turistička organizacija opštine Inđija, udruženje građana ,,Centar za edukativni razvoj Novi Sad“ i agencije ,,Balkan Infinity Travel“ i „Explore Agency“.

  V. Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija