• Državna sekretarka obišla uništene useve u Novim Karlovcima

  Državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede Dušanka Golubović, zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave, posetila je domaćinstva porodica Ikraš i Najdanović u Novim Кarlovcima koji su pretrpeli veliku štetu u olujnom nevremenu koje je pogodilo našu opštinu, saopšteno je iz lokalne samouprave. Prema njenim rečima, neophodno je što pre sakupiti podatke o nastaloj šteti na svim poljoprivrednim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Državna sekretarka obišla uništene useve u Novim Karlovcima

  Državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede Dušanka Golubović, zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave, posetila je domaćinstva porodica Ikraš i Najdanović u Novim Кarlovcima koji su pretrpeli veliku štetu u olujnom nevremenu koje je pogodilo našu opštinu, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Prema njenim rečima, neophodno je što pre sakupiti podatke o nastaloj šteti na svim poljoprivrednim površinama kako bi nadležni republički organi mogli doneti adekvatne mere.

  Predstavnici Opštine Inđija upoznali su poljoprivrednike na koji način mogu prijaviti štetu lokalnom Štabu za vanredne situacije, koje je, za ove potrebe, formiralo komisije koje će na terenu utvrđivati nastale štete.

  Iz Opštine podsećaju da je rok za prijavu štete sreda, 26. jul, i to putem mejl prijavastete@gmail.com, na šalteru broj 15 šalter sale Opštine Inđija, u Agenciji za ruralni razvoj opštine Inđija i u prostorijama mesnih zajednica.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]