• Državni sekretar MUP-a: Patrole policije od sutra blizu svake škole, u tržnim centrima, na trgovima

  Patrole policije od ponedeljka će biti blizu svake škole, najavio je Danilo Stevandić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kako je rekao za Pink, biće pojačana policija i na svim javnim mestima na kojima se okuplja veći broj ljudi – Biće pojačano vidljivo prisustvo policije na svim javnim mestima na kojima se skuplja veći broj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Državni sekretar MUP-a: Patrole policije od sutra blizu svake škole, u tržnim centrima, na trgovima

  Patrole policije od ponedeljka će biti blizu svake škole, najavio je Danilo Stevandić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

  Kako je rekao za Pink, biće pojačana policija i na svim javnim mestima na kojima se okuplja veći broj ljudi

  Biće pojačano vidljivo prisustvo policije na svim javnim mestima na kojima se skuplja veći broj ljudi: u tržnim centrima, u parkovima, na trgovima. – izjavio je Stevandić, prenosi Danas.

  Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon dva masovna ubistva koja su se desila u Beogradu i kod Mladenovca, najavio je da će u narednih šest meseci biti zaposleno novih 1.200 policajaca.

  Mi ćemo primiti 1.200 policajaca u narednih šest meseci i prebaciti 1.000 policajaca više da provode vreme u školi, da roditelji mogu da se osećaju sigurno, da pored obezbeđenja postoji policajac gotovo uvek u školi, dok ne dostignemo nivo za godinu dana da je uvek u školi. –  rekao je Vučić.

  U beogradskim školama u četvrtak i petak nije bio prisutan veći broj policajaca.

  Izvor: Danas

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija