• DS: Za inđijsku vlast krizna situacija je i kad sija sunce i kad pada kiša

  Demokratska stranka Inđija oglasila se saopštenjem reagujući na nečinjenje nadležnih u kriznim situacijama koje se nižu iz dana u dan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DS: Za inđijsku vlast krizna situacija je i kad sija sunce i kad pada kiša

  Svakog dana svedočimo nesposobnosti nadležnih da reaguju u kriznim situacijama, da li je u pitanju vodosnabdevanje, javni prevoz, bezbednost ili bilo koji segment funkcionisanja opštine Inđija i njenih građana.

  Preventiva događaja ne postoji, opravdanja su na nivou dečijih izgovora. Naravno da priroda ne može da se kontroliše, ali može da se radi na čišćenju kanala za atmosferske vode. Naravno da je potrošnja vode pri visokim temperaturama visoka to znaju građani bez da ih obaveste, ali ne znaju građani šta nadležni rade da vodosnabdevanje bude neometano. Osim toga kada se havarije i dese nadležni ćute, nemaju odgovore.

  Treći mandat koriste da bi građane kažnjavali svojim nečinjenjem, iako su daleke 2016. godine kritikovanjem tadašnje vlasti ubeđivali građane da imaju rešenja za sve probleme. Danas, osam godina posle, pozivaju se na propuste „bivših“ ne obrazlažući zašto te utvrđene propuste nisu rešili punih osam godina.

  Građani nemaju informaciju ni putem medija koje finansiraju, ni preko opštinskog sajta, društvenih mreža, ne mogu dobiti informaciju ni putem telefona, sistema 48 i ostalih nekada dostupnih načina. Ova vlast ne vodi računa o građanima i javnom interesu nego se bavi iznalaženjem „opravdanja za situacije“ u kojima se društvo nalazi.

  Nikada krivica i odgovornost nije na nadležnima, nego na građanima. Građani troše vodu, građani bi da nisu poplavljeni, građani bi da imaju prevoz, lekara i informaciju a to je nedopustivo sa pozicije ove vlasti.

  Probleme guraju pod tepih,bave se samo onim sto ide u ličnu korist i džep, osuđuju građane za sve što treba da rešavaju sami oni, trenutno vode stranačku  kampanju preko Opštinske stranice koji je deo svih nas i to je jedino što znaju iz samih kancelarija da rade.

  Imamo „virtuelnu vlast“ i manipulisanje narodom preko društvenih mreža.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika