• Đukić Dejanović poručila đacima: Poštujte svoje nastavnike i druge učenike u školi

  Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović poručila je danas đacima koji su upisali školu da budu odvažni, vredni, marljivi i istrajni, jer na taj način „uspeh i dobre ocene neće izostati“. U saopštenju Ministarstva prosvete navodi se da je Đukić Dejanović čestitala polazak u školu svim učenicima prvog razreda osnovne škole i da je poželela mnogo […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đukić Dejanović poručila đacima: Poštujte svoje nastavnike i druge učenike u školi

  Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović poručila je danas đacima koji su upisali školu da budu odvažni, vredni, marljivi i istrajni, jer na taj način „uspeh i dobre ocene neće izostati“.

  U saopštenju Ministarstva prosvete navodi se da je Đukić Dejanović čestitala polazak u školu svim učenicima prvog razreda osnovne škole i da je poželela mnogo uspeha svim učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i učiteljima, nastavnicima i svim zaposlenim.

  Učenjem prvih slova, pisanjem i čitanjem pravite prve korake na dugoj i uzbudljivoj stazi sticanja novih znanja. – rekla je ona.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pocela-nova-skolska-godina/

  U pismu učenicima navela je i da je škola mesto gde se stiču novi drugovi i prijatelji i poželela učenicima da se uvek osećaju dobro u školi koju pohađaju.

  Na tom putu obrazovanja i vaspitanja, kao i do sada, imaćete najbolje saveznike u svojim nastavnicima koji će vam svakodnevno i dalje pružati bezrezervnu podršku. – kazala je Đukić Dejanović.

  Učenicima je poručila da ne zaborave na poštenje, iskrenost, solidarnost, toleranciju i razumevanje, kao i na značaj drugarstva.

  Poštujte svoje nastavnike, druge učenike u školi, imajte senzitivnosti na različitost, jer ćete tako pokazati da poštujete sebe. – naglasila je ministarka u poruci.

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija