• Duodrama „Patrijarh Pavle – biti čovek među ljudima i neljudima” na repertoaru KC

  Na pozorišnom repertoaru Kulturnog centra Inđiija 10. februara od 20 sati je duodrama „Patrijarh Pavle – biti čovek među ljudima i neljudima”. Pozorišna predstava, duodrame „Patrijarh Pavle – biti čovek među ljudima i neljudima”, po tekstu Jovana Janjića, a u režiji glumca i reditelja, direktora Srpskog pozorišta u Budimpešti Milana Rusa. Naslovnu ulogu patrijarha Pavla igra […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Duodrama „Patrijarh Pavle – biti čovek među ljudima i neljudima” na repertoaru KC

  Na pozorišnom repertoaru Kulturnog centra Inđiija 10. februara od 20 sati je duodrama „Patrijarh Pavle – biti čovek među ljudima i neljudima”.

  Pozorišna predstava, duodrame „Patrijarh Pavle – biti čovek među ljudima i neljudima”, po tekstu Jovana Janjića, a u režiji glumca i reditelja, direktora Srpskog pozorišta u Budimpešti Milana Rusa. Naslovnu ulogu patrijarha Pavla igra Milan Malbaša, a novinara koji razgovara sa patrijarhom igra Aleksandar Dunić.

  Ovo dramsko delo ima i širi društveni značaj, s obzirom na to da je njegovu realizaciju finansirala Vlada Republike Mađarske.Tekst predstave i rad na predstavi blagoslovio je sadašnji patrijarh srpski Porfirije.

  IN Medja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija