• Dva meseca pred izbore mladima 100 evra, penzionerima 20.000 dinara

  Danas počinje isplata državne novčane pomoći u iznosu od 100 evra mladima od 16 do 29 godina. Pravo na prijave imali su svi oni koji su do 13. januara ove godine napunili 16 godina, a nisu do tog datuma napunili 30 godina. Ministar finansija Siniša Mali na svom instagram profilu objavio je da se za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dva meseca pred izbore mladima 100 evra, penzionerima 20.000 dinara

  Danas počinje isplata državne novčane pomoći u iznosu od 100 evra mladima od 16 do 29 godina. Pravo na prijave imali su svi oni koji su do 13. januara ove godine napunili 16 godina, a nisu do tog datuma napunili 30 godina.

  Ministar finansija Siniša Mali na svom instagram profilu objavio je da se za novčanu pomoć prijavilo više od milion mladih

  – Za novčanu pomoć od 100 evra ukupno se do juče u ponoć prijavilo 1.019.796 ljudi i upravo toliko njih će dobiti ovu pomoć. Isplata počinje u utorak 1. februara, a biće završena za tri dana, dakle do četvrtka. – napisao je Mali na instagram profilu.

  Novčana pomoć svim penzionerima u iznosu od 20.000 dinara, prema najavi Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond) počeće 10. februara.

  Kako je precizirano, isplata pomoći počeće 10. februara za sve kojima je rešenjem o ostvarivanju prava utvrđen datum korišćenja zaključno sa 31. januarom ove godine, bez obzira na datum donošenja rešenja.

  Iz PIO fonda su naveli da će korisnicima koji će pravo ostvariti zaključno sa 31. januarom, a nisu obuhvaćeni isplatom od 10. februara, pomoć biti isplaćena jednokratno, nakon isplate penzija.Korisnici koji ispunjavaju uslove, kao i prilikom ranijih isplata novčane pomoći, neće morati da se prijavljuju, već će im novac automatski biti isplaćen.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]