• Dva miliona za decu isto toliko za binu na kojoj je nastupala Lepa Brena

  Estradna umetinica Lepa Brena nije naplatila nastup na humanitarnom koncertu koji je održan na trgu kod Pošte kaže za IN Medija načelnica odeljenja za finansije Branka Naić. Za ovaj događaj opština Inđija platila je zakup bine, rasvete i tehnikog osoblja milion i 188 hiljada dinara. Humanitarni koncert za inđijsku decu Natašu i Nikolu održan je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dva miliona za decu isto toliko za binu na kojoj je nastupala Lepa Brena

  Estradna umetinica Lepa Brena nije naplatila nastup na humanitarnom koncertu koji je održan na trgu kod Pošte kaže za IN Medija načelnica odeljenja za finansije Branka Naić. Za ovaj događaj opština Inđija platila je zakup bine, rasvete i tehnikog osoblja milion i 188 hiljada dinara.

  Humanitarni koncert za inđijsku decu Natašu i Nikolu održan je u organizaciji lokalne samouprave na trgu kod Pošte 1.oktobra na kome su nastupale estradne umetnice Cakana i Lepa Brena.

  Inđinčani su nagađali da je Lepa Brena nastupala za novac koji joj je isplaćen tokom juna 2023. godine za nastup na „Scena festu“  gde je najavljena a potom bez objašnjenja skinuta sa programa i zamenjena Acom Lukasom. Proneo se glas Inđijom da je zbog unapred isplaćenog honorara estradna umetnica odbila da isti vrati te je kompromis pronađen u zamenu za nastup na humanitarnom koncertu 4 meseca kasnije. Prema nagađanjima Lepa Brena je zamenjena po „direktivi“ vrha vladajuće stranke, podobnim i u finansijski oslabljenim, Acom Lukasom.

  Ovu verziju razvoja događaja demantovala je načelnica Odeljenja za finansije opštine Inđija Branka Naić

  -Estradna umetnica Lepa Brena koja je nastupala u okviru humanitarnog koncerta koji je održan na trgu kod Pošte u ulici Vojvode Stepe 1. oktobra 2023. godine je nastupala po humanitarnoj osnovi, što znači da nije ugovoren novčani iznos nastupa a samim tim nisu vršena plaćanja po tom osnovu- navodi se u odgovoru načelnice Branke Naić.

  Više od milion dvesta hiljada dinara donirali su građani Inđije a uručena su sredstva prikupljena od ljudi dobre volje što znači da je za svako dete obezbeđeno po milion dinara.

  Međutim, pored dva miliona dinara koji su sakupljeni za Natašu i Nikolu, opština Inđija binu ,rasvetu i tehničku podršku platila je gotovo istim iznosom – milion i 188 hiljada dinara, potvrdila je načelnica Naić za IN Medija.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/koliko-je-indiji-veliko-srce/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija