• Dvadeset evra za punoletne

  Kako prenose mediji, ministar finansija u Vladi Republike Srbije  Siniša Mali izjavio je da je na današnjoj sednici Vlade Srbije usvojen Predlog zakona o isplati 20 evra svim punoletnim građanima. Mali je dodao da će taj novac biti isplaćen u decembru. Ministar je rekao da oni koji su se prijavili za 30+30 evra nije potrebno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dvadeset evra za punoletne

  Kako prenose mediji, ministar finansija u Vladi Republike Srbije  Siniša Mali izjavio je da je na današnjoj sednici Vlade Srbije usvojen Predlog zakona o isplati 20 evra svim punoletnim građanima.

  Mali je dodao da će taj novac biti isplaćen u decembru.

  Ministar je rekao da oni koji su se prijavili za 30+30 evra nije potrebno da se dodatno prijavljuju za tih 20 evra.

  – Za one koji se nisu prijavili ili koji su postali u međuvremenu punoletni – moći će da se prijave od 15. novembra do kraja novembra. –  rekao je Mali.

  To znači da za 20 evra treba da se prijave samo građani koji su u međuvremenu postali punoleteni ili oni koji se nisu prijavili za 30 evra u maju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Ana Brnabić: Hvala opoziciji koja je došla na dijalog

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se sa tog mesta truditi da se nastavi dijalog sa opozicijom, navodeći da vlast pokazuje da je nacionalni interes Srbije na prvom […]