• Dveri Inđija: Najopasnijoj raskrsnici obećan kružni tok još 2018.

  Opštiski odbor Dveri Inđija u svom saopštenju za medije podseća da je na  u najopasnijoj raskrsnici u Inđiji obećan kružni tok još 2018. godine te da obećanje nije ispunjeno a da je bezbednost građana ugrožena.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dveri Inđija: Najopasnijoj raskrsnici obećan kružni tok još 2018.
  Foto: IN Medija

  Oni u svom saopštenju navode da je raskrsnica kod gradskog stadiona u Inđiji, kod Tojo Tajers Arene, najopasnija je tačka u ovom naseljenom mestu.

  -Tu se ukrštaju ulice Železnička, Devet Jugovića, Beogradska, Dunavska i Obilićev venac. Ovom saobraćajnicom svakodnevno prođe više hiljada vozila, a regulišu je saobraćajni znakovi, što nije dovoljno za bezbedno odvijanje saobraćaja, imajući u vidu frekventnost vozila na ovoj deonici.- kaže se u saopštenju i dodaje da je vlast je obećala kružni tok još 2018. godine, a da kružnog  toka ni u 2024. godini neće biti „jer po mišljenju vodećih ljudi u opštini to nije prioritet, u budžetu nema opredeljenih sredstava, čak ni za projektne dokumentacije.“

  Dveri u nastavku navodi da je ugrožena bezbednost građana Inđije zanemarivanjem ovog problema i pita zašto se lokalna vlast ne opredeli i ne uvede semafore na ovoj raskrsnici.

  – To ne bi iziskivalo puno sredstava iz budžeta Opštine Inđija.Lokalna opštinska vlast se u prethodnom periodu na neki način bahatila, trošila je na samo njima znane prioritete sredstva građana Inđije. Od dovođenja raznih estradnih zvezda, pa do najnovijeg projekta, poput „Inđijske Kapadokije“, koja je koštala desetine miliona dinara. – zaključuje se u saopštenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika