• Dveri Inđija: Ugrožena bezbednost stanovnika Ulice Branko Radičević

  U Ulici Branka Radičevića, u neposrednoj blizini industrijske zone, građanima koji ovim putem prolaze svakodnevno je ugrožena bezbednost, navodi se u saopštenju pokreta Dveri. Kako navode iz ovog pokrera, pešaci i biciklisti su u opasnosti zbog nedovoljne širine kolovoza ispod podvožnjaka, jer teretna vozila moraju da koriste trotoar kako bi se mimoišla. – Ali to […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dveri Inđija: Ugrožena bezbednost stanovnika Ulice Branko Radičević

  U Ulici Branka Radičevića, u neposrednoj blizini industrijske zone, građanima koji ovim putem prolaze svakodnevno je ugrožena bezbednost, navodi se u saopštenju pokreta Dveri.

  Kako navode iz ovog pokrera, pešaci i biciklisti su u opasnosti zbog nedovoljne širine kolovoza ispod podvožnjaka, jer teretna vozila moraju da koriste trotoar kako bi se mimoišla.

  Ali to nisu svi problem koje sa sobom nosi ova deonica puta. Podvožnjak je slabo osvetljen , što je poseban problem za pešake i bicikliste. To je posebno izraženo prilikom odlaska i povratka sa posla noću, zaposlenih u industrijskoj zoni.- navodi se u saopštenju.

  Pokret Dveri u saopštenju navodi da je najgore kada padaju jake kiše, voda ostaje na putu što predstavlja veliki problem i vozačima i građanima koji prolaze ovim podvožnjakom. Odvođenje vode sa kolovoza nije urađeno kvalitetno. Građani su se obraćali predstavnicima opštine, ali im je odgovoreno da je to u nadležnosti Železnica Srbije, kaže se u saopštenju. Iz pokreta Dveri se pitaju “Da li građane Inđije treba da interesuje koja je deonica puta u čijoj nadležnosti?”

  –  Građani od ove, ali i bilo koje druge vlasti, očekuju bezbedan put, osvetljen sa kvalitetnim odvođenjem vode. Da li će se opštinski funkcioneri Inđije potruditi da problem građana reše videćemo u narednom periodu.- navode u svom saopštenju.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/protest-stanovnika-kamenove-ulice-se-ipak-isplatio/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika