• Ema Stoun se vraća kao Kruela de Vil u nastavku filma

  Ema Stoun je potpisala ugovor za nastavak filma o Krueli de Vil pod nazivom „Kruela“, piše Holywood Reporter. Film „Kruela“ pokupio je odlične kritike, a na blagajnama je zaradio čak 221 miliona dolara. U filmu je detaljno ispričana priča o detinjstvu Kruele pre nego što je postala opsednuta mekim krznom štenaca dalmatinaca i glavna negativka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ema Stoun se vraća kao Kruela de Vil u nastavku filma

  Ema Stoun je potpisala ugovor za nastavak filma o Krueli de Vil pod nazivom „Kruela“, piše Holywood Reporter.

  Film „Kruela“ pokupio je odlične kritike, a na blagajnama je zaradio čak 221 miliona dolara. U filmu je detaljno ispričana priča o detinjstvu Kruele pre nego što je postala opsednuta mekim krznom štenaca dalmatinaca i glavna negativka Diznijevog crtaća „101 Dalmatinac“.

  Nastavak filma već je u razvoju, potvrdio je nedavno predstavnik za medije Diznija.

  – Vrlo smo zadovoljni Kruelinim uspehom na bioskopskim blagajnama kako je prošao, zajedno sa dosadašnjim izvođenjima „Disney+ Premier Accessa, rekao je on.

  Film je neverovatno dobro prihvaćen od strane publike širom sveta, sa ocenom od 97 posto na „Rotten Tomatoes“.

  – Radujemo se dugoročnom razdoblju jer publika nastavlja da uživa ​​u ovom fantastičnom filmu – rekao je predstavnik za medije Diznija.

  Rotten Tomatos screenshot

  Reditelj filma „Kruela“ Krejg Gilespi nedavno je naglasio da nije završio tu priču.

  – Osećam se kao da smo je tek upoznali. Voleo bih sada da je vidimo potpuno razvijenu, kao Kruelu. Uspela je da izgradi sistem podrške i zaista može da proširi svoj brend. Volio bih da vidim kuda to vodi i kako se gotovo može uništiti iznutra, ako ne bude oprezna sa svom tom snagom, rekao je Gilespi.

  Fotografija: Walt Disney Studios
  Autor: Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Inđija: 14,7 miliona dinara za kulturu

  Komisija za izbor projekata u kulturi, a na predlog predsednika opštine Inđija, donela je odluku da dodeli ukupno 14.690.000,00 dinara udruženjima sa teritorije opštine Inđija koja su […]