• EPS: Netačne informacije o visokim zaradama članova Nadzornog odbora, nemaju veze s realnošću

  Elektroprivreda Srbije (EPS) demantovala je danas informaciju o visokim zaradama članova Nadzornog odbora (NO) objavljene u medijima

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  EPS: Netačne informacije o visokim zaradama članova Nadzornog odbora, nemaju veze s realnošću

  Informacije o zaradama članova Nadzornog odbora koje plasiraju i prenose pojedini mediji su apsolutno netačne i nemaju veze s realnošću. – navedeno je u saopštenju te kompanije.

  Dodaje se da su zarade poslovna tajna, a visine naknada je usaglašena sa visinom naknada koje imaju slična preduzeća u zemlji, odnosno njihovi Nadzorni odbori.

  Odluke o visinama zarada članova NO, koji su kredibilni međunarodni i domaći stručnjaci, donete su na osnovu sveobuhvatne analize koju je uradila nezavisna kuća, uzimajući u obzir uporedive kompanije iz privatnog i javnog sektora u Srbiji i region. – naveo je EPS.

  Glavni poverenik sindikata EPS „Nezavisnost“ Dragoslav Ljubičić rekao je za Betu da svaki član Nadzornog odbora mesečno prima nadokandu od 20.000 evra, osim predstavnika sindikata.

  Prema pisanju sajta Nova.rs, plate generalnog direktora, članova Nadzornog i Upravnog odbora EPS-a za godinu dana porasle su čak sedam puta.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija