• Evroprajd: Prvi incidenti i privođenja

  U Beogradu će danas posle podne, prema najavama organizatora, biti održana šetnja u okviru Evroprajda, ali su već oko podneva počeli prvi incidenti sa protivnicima prajda. Dvojica učesnika skupa protiv prajda privedena su u blizini Crkve Svetog Marka, nakon što su flašama gađali automobile, psovali okupljne novinarske ekipe i ušli u raspravu sa policijskim službenicima. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Evroprajd: Prvi incidenti i privođenja

  U Beogradu će danas posle podne, prema najavama organizatora, biti održana šetnja u okviru Evroprajda, ali su već oko podneva počeli prvi incidenti sa protivnicima prajda. Dvojica učesnika skupa protiv prajda privedena su u blizini Crkve Svetog Marka, nakon što su flašama gađali automobile, psovali okupljne novinarske ekipe i ušli u raspravu sa policijskim službenicima.

  Raščinjeni monah Antonije pogodio je flašom u stomak snimatelja N1. Protivnici Prajda nasrnuli na policiju, raščinjeni monah je priveden. Do sukoba protivnika Prajda i policajaca došlo je u blizini Skupštine. Kako javlja reporterka Nova.rs raščinjeni monah Antonije je najpre izdvojen iz mase, a potom uvede u policijsku maricu.

  Jake snage policije blokirale su kod Glavne pošte u Takovskoj ulici tridesetak građana, među kojima je i raščinjeni monah.

  Protestna šetnja biće od 17.30 sati organizovana na trasi od Ustavnog suda do stadiona Tašmajdan, gde će kasnije tokom večeri biti održan koncert.

  Do sukoba protivnika Prajda i policajaca došlo je u blizini Skupštine. Kako javlja reporterka Nova.rs raščinjeni monah Antonije je najpre izdvojen iz mase, a potom uvede u policijsku maricu.

  Naslovna: N1

  Izvor: N1/Nova.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija