• Evropski rukomet u inđijskoj hali ovog vikenda

  Rukometašice Železničara u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope ovog vikenda dočekuju švajcarsku ekipu „Spono eagles“. Inđijske lavice odigraće dve utakmice sa gošćama iz Švajcarske u subotu 30. septembra i u nedelju 1. oktobra u inđijskoj sportskoj hali. Prva utakmica igra se u subotu 30. septembra 19 sati, a revanš u nedelju  od 14 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Evropski rukomet u inđijskoj hali ovog vikenda
  Foto: ŽRK Železničar

  Rukometašice Železničara u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope ovog vikenda dočekuju švajcarsku ekipu „Spono eagles“. Inđijske lavice odigraće dve utakmice sa gošćama iz Švajcarske u subotu 30. septembra i u nedelju 1. oktobra u inđijskoj sportskoj hali.

  Prva utakmica igra se u subotu 30. septembra 19 sati, a revanš u nedelju  od 14 sati u inđijskoj sportskoj hali. Ulaz na utakmice je besplatan te iz ovog kluba pozivaju inđinčane da podrže rukometašice u njihovom pohodu na Evropu.

  U kvalifikacijama za Ligu Evrope protivnik rukometašica Železničara “Spono eagles” u bogatoj biografiji zabeležen je kao vicešampion Švajcarske, igrale su finale plej ofa kao i finale EFH KUP-a.

  Pored dve vezane kvalifikacione utakmice, rukometašice Železničara već u sredu 4.oktobra dočekuju ekipu Crvene zvezde, a u petak 6. oktobra odmeravaju snage u okviru domćeg šampionata sa ekipom Napretka.

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija