• Evrosong objavio akustičnu verziju Konstraktine pesme; saopšteno i vreme nastupa

  Evrosong je na svom zvaničnom kanalu na Jutjubu objavio novu, akustičnu verziju pesme „In Corpore Sano“ predstavnice Srbije na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije Ane Đurić Konstrakte. Ona je napravljena za serijal „Eurosong house party“, kojim žele publiku da upoznaju sa takmičarima koji će nastupiti u Torinu. Konstrakta u Torinu nastupa pod rednim brojem 3 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Evrosong objavio akustičnu verziju Konstraktine pesme; saopšteno i vreme nastupa

  Evrosong je na svom zvaničnom kanalu na Jutjubu objavio novu, akustičnu verziju pesme „In Corpore Sano“ predstavnice Srbije na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije Ane Đurić Konstrakte.

  Ona je napravljena za serijal „Eurosong house party“, kojim žele publiku da upoznaju sa takmičarima koji će nastupiti u Torinu.

  Konstrakta u Torinu nastupa pod rednim brojem 3

  Producenti i organizatori takmičenja nakon preslušavanja svih pesama i održanog preliminarnog polufinalnog žreba, odredili su redosled nastupanja pesama u polufinalima, piše evrovizija.rs.

  Kaako se navodi, Konstrakta će nastupiti u drugom polufinalu 12. maja, pod rednim brojem 3.

  Tačan redosled izvođenja takmičarskih kompozicija u polufinalima određen je na osnovu preliminarnog žreba 25. januara, koji je definisao koja će zemlja nastupiti u kom polufinalu i u kom njegovom delu – da li u prvoj ili u drugoj polovini večeri. Žreb je tada odredio da Srbija ponovo nastupa u drugom polufinalu 12. maja, i to u prvom delu večeri.

  Prvo polufinalno veče

  Drugo polufinalno veče

  Nepunih mesec dana nakon Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta nastupiće i na ovogodišnjem EXIT festivalu. Kako ne najavljeno, „svetska premijera jedinstvenog multimedijalnog performansa“ biće odžana u nedelju, 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

  POGLEDAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/konstrakta/

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Poljoprivrednici prijavili protest za ponedeljak

  Skoro sve članice Ujedinjenih udruženja poljoprivrednika Srbije donele su odluku da će izaći na proteste u ponedeljak, 13. novembra. Kako prenosi Agroklub, protest je zvanično prijavljen MUP-u, […]