• Facebook omogućio kreiranje do četiri dodatna profila, za prebacivanje se nije potrebno odjaviti

  Kompanija Meta je saopštila da korisnici Facebook-a mogu kreirati do četiri dodatna profila, a za prebacivanje između njih nije potrebno odjaviti se. Ova funkcija se testira od juna prošle godine. Meta predlaže kreiranje profila za privatni život, za posao, kao i za specifična interesovanja ili zajednice koje bi korisnik radije odvojio od privatnog, odnosno glavnog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Facebook omogućio kreiranje do četiri dodatna profila, za prebacivanje se nije potrebno odjaviti

  Kompanija Meta je saopštila da korisnici Facebook-a mogu kreirati do četiri dodatna profila, a za prebacivanje između njih nije potrebno odjaviti se. Ova funkcija se testira od juna prošle godine.

  Meta predlaže kreiranje profila za privatni život, za posao, kao i za specifična interesovanja ili zajednice koje bi korisnik radije odvojio od privatnog, odnosno glavnog profila.

  Bez obzira na to da li ste novi na Facebooku ili ste dugogodišnji korisnik, možda ćete hteti odvojite svoje lične i profesionalne odnose ili da koristite jedan profil vezan za zajednicu kojoj pripadate, a drugi profil samo za prijatelje. Kreiranje više ličnih profila omogućava vam da jednostavno organizujete s kim delite sadržaj i koji sadržaj vi vidite u različitim delovima svog života. – saopšteno je iz Mete.

  Svaki profil će imati svoj jedinstveni feed s relevantnim sadržajem, koji se temelji samo na interesima tog profila.

  Iz Mete kažu da je uspeh Instagrama sa sličnom funkcijom bio inspiracija za ovaj potez, dok je beta testiranje pokazalo da mnogi korisnici Facebooka vole da imaju jasniju organizaciju prijatelja, grupa i interesovanja.

   Svaki novi profil će biti započet s Facebookovim zadatim postavkama privatnosti i obaveštenja, ali će korisnici moći sami da izmene šta žele. Takođe, primarni Facebook profil neće otkrivati da korisnik ima i dodatne profile.

  S druge strane, uz funkciju dolaze i neka ograničenja. Facebookov Dating, Marketplace, Profesional Mode i mogućnost plaćanja neće biti dostupni sekundarnim profilima u početku, dok će opcija razmene poruka za njih biti dostupna samo u Facebook aplikaciji i na webu. Podrška za dodatne profile stiže u narednim mesecima.

  Treba napomenuti da samo odrasli korisnici mogu kreirati nove profile.

  Izvor: Klix.ba

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI