• Festival fruškogorskih vina 24.juna u Inđiji

  Šesti Festival fruškogorskih vina biće održan u organizaciji Udruženja “Vina Inđije” 24. juna od 18 sati na platou Kuće Vojnovića u Inđiji za šta je iz inđijskog budžeta opredeljeno 600.000 dinara. Tradicionalna manfestacija Festival fruškogorski vina I ove godine biće održan u junu na istom mestu kao I proteklih godina. Ulaz na manifestaciju je besplatan a posetiocima će […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Festival fruškogorskih vina 24.juna u Inđiji

  Šesti Festival fruškogorskih vina biće održan u organizaciji Udruženja “Vina Inđije” 24. juna od 18 sati na platou Kuće Vojnovića u Inđiji za šta je iz inđijskog budžeta opredeljeno 600.000 dinara.

  Tradicionalna manfestacija Festival fruškogorski vina I ove godine biće održan u junu na istom mestu kao I proteklih godina. Ulaz na manifestaciju je besplatan a posetiocima će biti omogućena degustacija vina brojnih izlagača.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/peti-festival-fruskogorskih-vina-25-juna-u-indjiji/

  Organizator ovog festival je Udruženje vinara, vinogradara i ljubitelja vina “Vina Inđije” dok je pokrovitelj manifestacije Opština Inđija sa 600.000 dinara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]