Firma iz Beočina projektovaće bunar B5 u Krčedinu

Danas je odabrana firma koja će projektovati bunar B5 u Krčedinu, u pitanju je firma Tehnohidrosfera iz Beočina, saopštio je direktor JKP Vodovod i kanalizacija Dragoljub Trifunović. Prema njegovim rečima oba ponuđača ispunili su uslove javne nabavke te je na odluku o izboru firme uticala ponuđena cena radova. -Ja sam jutros, pre nego što sam […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Firma iz Beočina projektovaće bunar B5 u Krčedinu

Danas je odabrana firma koja će projektovati bunar B5 u Krčedinu, u pitanju je firma Tehnohidrosfera iz Beočina, saopštio je direktor JKP Vodovod i kanalizacija Dragoljub Trifunović. Prema njegovim rečima oba ponuđača ispunili su uslove javne nabavke te je na odluku o izboru firme uticala ponuđena cena radova.

-Ja sam jutros, pre nego što sam došao na sastanak „Sistem 48“, potpisao odluku. Na javnoj nabavci su učestvovala dva ponuđača, prvi je Tehnohidrosfera iz Beočina, a druga ponuda je bila od grupe ponuđača „Institut za zaštitu na radu“ Novi Sad i „Niskogradnja“ građevinsko preduzeće Smederevo.- kazao je Trifunovič.

On dodaje da su obe firme ispunile uslove, a izabrana je firma Tehnohidrosfera zbog niže ponude koja iznosi 480.000 dinara. Drugi ponuđač, prema Trifunovićevim rečima, dao je ponudu od 498.000 dinara.

Po izboru ponuđača potrebno je da prođe žalbeni rok od 10 dana odnosno najdalje 23. avgusta, sledi potpisivanje ugovora i početak radova.

Ukoliko ne bude žalbi u žalbenom roku i ako ovo sve ne završi u postupku u Upravi za zaštitu prava ponuđača, mi će mo odmah potpisati ugovor i uvesti u posao odabranu firmu. Do sada sve ide željenom dinamikom. – kazao je Trifunović.

Završetak radova planiran je za 60 dana od dana početka radova, objašnjava Trifunović i ističe da i taj bunar sa neracionalnom potrošnjom vode u Krčedinu neće moći da stabilizuje vodosnabdevanje.

Pročitaj još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/denis-kolundzija-kapadokija-iz-slavine/

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.