• Firma iz Inđije napravila portal InfoVranje

  Kako javlja portal InfoVranjske, na društvenim mrežama Instagram i Facebook pojavile su se stranice novog portala pod nazivom „InfoVranje.rs“. Novi portal još nije registovan u Registru medija, ali je domen registovan u Inđiji, navodi InfoVranjske. Kako piše portal iz Vranja, vlasnik domena je kompanija „MARINE MEDIA TEAM DOO INĐIJA“, koja je osnovana 4. februara, 2022. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Firma iz Inđije napravila portal InfoVranje

  Kako javlja portal InfoVranjske, na društvenim mrežama Instagram i Facebook pojavile su se stranice novog portala pod nazivom „InfoVranje.rs“.

  Novi portal još nije registovan u Registru medija, ali je domen registovan u Inđiji, navodi InfoVranjske.

  Kako piše portal iz Vranja, vlasnik domena je kompanija „MARINE MEDIA TEAM DOO INĐIJA“, koja je osnovana 4. februara, 2022. godine u Inđiji. Direktorka ove medijske kompanije je Marina Stojanović iz Inđije, rođena 2000. godine.

  Glavni i odgovorni urednik portala InfoVranjske.rs napominje da je ovo još jedan klasičan primer pritiska na nezavisne medije.

  Ovo nije prvi put da dobijamo plagijat portala na teritorije Srbije, u Vranju je najpre napravljen „Vranjski.rs“, portal koji je osnovala firma sa Novog Beograda, sada imamo lokalne vesti koje nam dolaze čak iz Inđije. Podsećam javnost da su i drugi nezavisni mediji prošli kroz ovu vrstu pritiska. – rekao je Mihajlo Stojković, glavni i odgovorni urednik portala InfoVranjske.rs

  Pored plagijat portala „Infovranje“, kompanije „MARINE MEDIA TEAM DOO INĐIJA“, osnovala je više Instagram i Facebook stranica, pa je Srbije sada dobila i „Infopirot.rs“, „Infoniš.rs“, „Infoprokuplje.rs“, „Infopecicnci.rs“ i mnoge druge, piše u tekstu InfoVranjske.  

  InfoVranjske navode da prema podacima iz APR-a, kompanija „MARINE MEDIA TEAM DOO INĐIJA“, već ima registovan žiro račun u Trezoru, pa se može očekivati i prijavljivanje na lokalnim konkursima za informisanje.

  Prva objava novog portala „Infovranje“ bila je 14. oktobra, a do sada su objavljeni tekstovi koji su prenešeni sa portala Gradske uprave.

  Izvor: InfoVranjske

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/600-000-dinara-mediju-koji-je-osnovan-9-dana-nakon-raspisanog-konkursa/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]