• Firma Momirovićeve porodice kupila još jednu firmu u stečaju

  Beogradska kompanija Mona fashion kupila je na javnom nadmetanju imovinu Agoindustrijskog kombinata (AIK) Jagodina u stečaju po početnoj ceni od oko 8,6 miliona dinara. To je objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Na prodaju je bilo ponuđeno poljoprivredno zemljište u katastarskim opštinama Lanište Lukar, Međureč, Medojevac, Topola, Vrba, Siokovac, Ribnik, Donji Račnik, Šantarovac, Miloševo i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Firma Momirovićeve porodice kupila još jednu firmu u stečaju

  Beogradska kompanija Mona fashion kupila je na javnom nadmetanju imovinu Agoindustrijskog kombinata (AIK) Jagodina u stečaju po početnoj ceni od oko 8,6 miliona dinara.

  To je objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

  Na prodaju je bilo ponuđeno poljoprivredno zemljište u katastarskim opštinama Lanište Lukar, Međureč, Medojevac, Topola, Vrba, Siokovac, Ribnik, Donji Račnik, Šantarovac, Miloševo i Bukovče, ukupne površine oko 60 hektara.

  Kompanija Mona je u vlasništvu porodice ministra trgovine Srbije Tomislava Momirovića.

   Nedavno je Mona kupila imovinu Grafičko-izdavačkog preduzeća „Nova Jugoslavija“ u stečaju, iz Vranja, po početnoj ceni od 43,6 miliona dinara.

  Naslovna : Medija centar

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/porodicna-firma-ministra-momirovica-kupila-stampariju-u-stecaju-u-vranju/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]