• FK Inđija startovala pobedom na Zlatiboru

  Fudbaleri Inđije odigrali su prvu pripremnu utakmicu za narednu sezonu na Zlatiboru. Zeleno – beli bili su bolji od Rudara iz Prijedora rezultatom 1:0. Jedini gol je postigao mladi Petar Piplica koji se još nalazi na “probnom radu” i ovo mu je korak bliže potpisu ugovora sa Sremcima. Šef stručnog štaba Inđije Jovan Golić je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  FK Inđija startovala pobedom na Zlatiboru

  Fudbaleri Inđije odigrali su prvu pripremnu utakmicu za narednu sezonu na Zlatiboru. Zeleno – beli bili su bolji od Rudara iz Prijedora rezultatom 1:0. Jedini gol je postigao mladi Petar Piplica koji se još nalazi na “probnom radu” i ovo mu je korak bliže potpisu ugovora sa Sremcima.

  Šef stručnog štaba Inđije Jovan Golić je na ovoj utakici iskoristio sve igrače, a meč su počeli uglavnom mladi momci koji su tek pristigli u klub. Izuzetak je bio golman Miloš Čupić koji je na ovoj utakmici imao čast da prvi put ponese kapitensku traku.

  Golić je posle meča istakao da je zadovoljan igrom, ali i rezultatom koji podiže samopoudanje ekipe, bez obzira što je ovo tek prva utakmica na pripremama.

  Zanimljivo je da je trener Rudara iz Prijedora bivši pomoćni trener Inđije Bojan Krulj, koji je bio u stručnom štabu Nebojše Jandrića, Gorana Milojevića, Bratislava Živkovića, ali i Dejana Čelara kada se u Inđiji igrala Superliga.

  Foto> FK Inđija

  Inđinčani će na Zlatiboru odigrati još četiri utakmice do povratka kući. Prvi naredni rival biće ekipa Sloge iz Doboja, član Prve lige Republike Srpske.

  Ekspedicija kluba sa “Toyo Tires” Arene vraća se u Inđiju 23.jula.

  Prvu utakmicu u Prvoj ligi Srbije Inđija će odigrati najverovatnije 5.avgusta jer se još uvek ne zna šta će biti sa “slučajem Kolubara protiv FSS”.

  Žreb će biti održan 23.jula u Kući fudbala u Staroj Pazovi ako sve bude u redu.

  Još uvek se ne zna ni tačan broj timova koji će učestvovati i u Super ligi, ali i Prvoj ligi Srbije. Sve zavisi od tima iz Lazarevca koji se posle odluke Fudbalskog Saveza Srbije žalio sportskom sudu u lozani (CAS) koji će doneti konačnu odluku.

  Proširenja lige neće biti, tako da je moguće da prvi put u istoriji Srpskog fudbala prva savezna liga bude odigrana sa neparnim brojem klubova ako Kolubara pobedi FSS “za zelenim stolom”.

  Naslovna: FK Inđija

  Miloš Orošić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]