• FK Inđija kažnjena zato što nije ispunila uslove iz ugovora sa Denisom Čalovim

  Fudbalski savez Srbije reagovao je na zahtev FIFA i suspendovao pet klubova u Superligi i Prvoj ligi Srbije uoči početka zimskog prelaznog roka, prenosi Sport klub. Novi Pazar, Inđija, Zlatibor, Rad i Novi Sad neće moći da dovode pojačanja sve dok ne izmire dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, kao i službenim licima. Novi Pazar […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  FK Inđija kažnjena zato što nije ispunila uslove iz ugovora sa Denisom Čalovim

  Fudbalski savez Srbije reagovao je na zahtev FIFA i suspendovao pet klubova u Superligi i Prvoj ligi Srbije uoči početka zimskog prelaznog roka, prenosi Sport klub.

  Novi Pazar, Inđija, Zlatibor, Rad i Novi Sad neće moći da dovode pojačanja sve dok ne izmire dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, kao i službenim licima.

  Novi Pazar će morati da izmiri dugovanja ili dostavi plan reprograma duga prema bivšem prvotimcu Farisu Handžiću.

  Inđija je kažnjena zato što klub nije ispunio uslove iz ugovora sa beloruskim fudbalerom Denisom Čalovim.

  Takođe, FIFA je obavestila FSS da Inđija ima neizmirene obaveze prema službenim licima sa Kup utakmice protiv kruševačkog Napretka.

  Srpski fudbalski savez je iz Ciriha obavešten da Zlatibor duguje sudijama za Kup duel protiv Čukaričkog, kao i Opštinskom fudbalskom savezu Užica čak 700.000 dinara.

  Rad je suspendovan zbog neisplaćenog novca službenim licima sa mečeva omladinske i kadetske lige, dok Novi Sad duguje bivšem igraču Danijelu Ortizu.

  Prelazni rok u Srbiji počinje 16. januara.

  Izvor: Danas

  IN Medija

  Pročitajte jpš:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/fifa-suspendovala-fk-indjija/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]