• FK Inđija: Neostvareni pojedinci pokušavaju sve oko sebe da uvuku u mulj u kome se i sami nalaze

  Nakon što je javnost negodovala zbog plana lokalne samouprave da 44 miliona dinara iz opštinskog budžeta izdvoji za  4 reflektora na stadionu FK Inđije, oglasio se i pomenuti fudbalski klub. U svom saopštenju Fk Inđija navodi „da duboko frustrirani neostvareni pojedinci koji se ne mire sa tim da ih građani ne žele i da njihove […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  FK Inđija: Neostvareni pojedinci pokušavaju sve oko sebe da uvuku u mulj u kome se i sami nalaze

  Nakon što je javnost negodovala zbog plana lokalne samouprave da 44 miliona dinara iz opštinskog budžeta izdvoji za  4 reflektora na stadionu FK Inđije, oglasio se i pomenuti fudbalski klub.

  U svom saopštenju Fk Inđija navodi „da duboko frustrirani neostvareni pojedinci koji se ne mire sa tim da ih građani ne žele i da njihove nerealno visoke ambicije nikada neće biti zadovoljene, pokušavaju sve oko sebe da uvuku u mulj u kome se i sami nalaze.“

  Кritike jedne minorne grupe građana, koju čine upravo frustrirani  i neostvareni  ljudi  na račun Opštine Inđija i na račun Fudbalskog kluba „Inđija“ u najkraćem mogu imati dva zaključka: smeta im i jako su ljuti što se investira, unapređuje i modernizuje, i još više im smeta što se ulaže u uslove u kojima trenira i igra preko 200 Inđijske dece. – navodi se, između ostalog.

  Što se našeg programa i rezultata tiče,aktuelna uprava preuzela je rukovođenje FК „ Inđija“ 15. juna 2016. godine sa blokiranim računom, suspenzijom FS Srbija  od 13 hiljada evra, dugom od 22 miliona dinara uz jednu garnituru opreme i ukupno 6 lopti imovine.

  Tada se nisu javljale razne grupe i grupice građana, a naročito ne potpisnici malicioznog saopštenja koji su se valjda tek sada probudili iz dugogodišnje hibernacije, pa se u maniru Alise iz zemlje čuda bune na dobro i bolje, dok su prećutkivali loše.– kaže se u saopštenju.

  U daljem tekstu FK Inđija piše da će uz podršku uz podršku i razumevanje Opštine i njenoh  prvog čoveka Vladimira  Gaka, svoje planove ovaj fudbalski klub ostvariti.

  Baš kao što smo sigurni da nas na tom putu neće sprečiti  pojedini frustrirani i politički reciklirani, a zlonamerni neostvareni ljudi.- navodi se u saopštenju.

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/sudzum-opstina-indjija-nema-jasan-plan-razvoja/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Inđija: Od večeras nema restrikcija vode

  Nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija saopštili su danas da su rezerve vode obnovljene te da nema više potrebe za restrikcijama […]

  Pokušaj samoubistva na jarkovačkom putu

  Prema nezvaničnim informacijama, danas oko 12:20 na putu ka naseljenom mestu Jarkovci pronađeno je telo muškarca koji je pokušao samoubistvo pucnjem u […]