• FK Inđija promenila ime

  Na Skupštini FK Inđije usvojen je predlog da ovaj prvoligaš promeni ime, piše Žurnal. – Imenu kluba, uz Inđiju dodali smo Tojo tajers. Zahvaljujući opštini i generalnom sponzoru finansijski smo u neku ruku ušuškani, nemamo trzavica iako su troškovi porasli – rekao je predsednik Dragan Pilipović nakon sastanka. Doneto je još nekoliko važnih odluka, među […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  FK Inđija promenila ime

  Na Skupštini FK Inđije usvojen je predlog da ovaj prvoligaš promeni ime, piše Žurnal.

  Imenu kluba, uz Inđiju dodali smo Tojo tajers. Zahvaljujući opštini i generalnom sponzoru finansijski smo u neku ruku ušuškani, nemamo trzavica iako su troškovi porasli – rekao je predsednik Dragan Pilipović nakon sastanka.

  Doneto je još nekoliko važnih odluka, među koijma je i ona o proširenju Upravnog odbora, koji će ubuduće imati devet, umesto sedam članova.

  U FK Inđija tvrde i da za tridesetak dana počinje izgradnja reflektora, što će zajednički finansirati Fudbalski Savez Srbije i Opština Inđija.

  – Nadam se da će za 30 dana početi izgradnja, pa će seniori igrati na terenu Kuće fudbala ili Radničkog (SM) – dodao je Pilipović.

  Sportska saradnja Inđije i Toyo Tires

  Potpisivanjem ugovora poslovno tehničkoj saradnji sa kompanijom Toyo Tires početkom 2021. godine FK Inđija je dobila generalnog sponzora a stadion je preimenovan u Toyo Tires Arenu. Pored značajnih sredstava koja ova japanska kompanija ulaže u Inđijski fudbal i opština Inđija je budžetom predvidela 35 miliona dinara za postavku 4 reflektora.

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/iz-budzeta-opstine-indjija-35-miliona-za-reflektore-u-toyo-tiers-areni/

  Fotografije: FK Inđija
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]