• FK Inđija skinuta suspenzija nakon izmirenja dugovanja

  Fudbalski klub Inđija platio je dugovanja zbog kojih je suspendovan od strane FSS na zahtev FIFE početkom godine. Zeleno beli su izmirili dugovanja u iznosu 7.300 evra i u novu sezonu ulaze sa dva nova igrača. Među pet fudbalskih klubova koje je početkom godine suspendovao FSS na zahtev FIFA našao se i FK „Inđija“ po […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  FK Inđija skinuta suspenzija nakon izmirenja dugovanja

  Fudbalski klub Inđija platio je dugovanja zbog kojih je suspendovan od strane FSS na zahtev FIFE početkom godine. Zeleno beli su izmirili dugovanja u iznosu 7.300 evra i u novu sezonu ulaze sa dva nova igrača.

  Među pet fudbalskih klubova koje je početkom godine suspendovao FSS na zahtev FIFA našao se i FK „Inđija“ po dva osnova. Suspenzija se odnosila na dug od 6.300 evra ruskom igraču Denisu Čalvi kao i dug od 1000 evra službenim licima odnosno sudijama.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pilipovic-odluka-o-suspenziji-polovicno-pravedna/

  Igrači FK Inđije su na dvanaestodnevnim pripremama u Antaliji, potvrđeno je za IN Medija u ovom klubu. U FK Inđija naglašavaju da igrači nisu osetili zemljotres koji je pogodio Tursku te da se pripreme odvijaju nesmetano.

  -Dugovanje smo izmirili 7. februara i skinuta nam je suspenzija, igrači su trenutno na pripremama u Antaliji i spremno dočekujemo novu sezonu. Naš prvi protivnik biće Loznica a satnica treba da bude utvrđena naknadno. – kazao je za IN Medija direktor FK Inđija Dragan Pilipović.

  Nakon izmirenja duga FK Inđija u novu sezonu, koja počinje 25. februara ulazi sa dva nova igrača Dimitrijm Pobulićem iz Azejberdzana i Džugurdić Milošem koji u redove zeleno-belih dolazi iz Napretka.

  V. Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija