• Fondacija „Alek Kavčić“ objavila tri besplatna digitalna udžbenika

  Fondacija „Alek Kavčić“ saopštila je danas da je objavila prva tri besplatna digitalna udžbenika namenjena đacima, roditeljima i nastavnicima i najavila da će ih mnogo više biti „u narednom periodu“, piše Danas. Digitalni udžbenici dostupni su na sajtu digitalniudzbenik.com bez bilo kakve šifre, koda ili vremenski ograničenog roka, a preuzimanje je potpuno besplatno, uz mogućnost […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Fondacija „Alek Kavčić“ objavila tri besplatna digitalna udžbenika

  Fondacija „Alek Kavčić“ saopštila je danas da je objavila prva tri besplatna digitalna udžbenika namenjena đacima, roditeljima i nastavnicima i najavila da će ih mnogo više biti „u narednom periodu“, piše Danas.

  Digitalni udžbenici dostupni su na sajtu digitalniudzbenik.com bez bilo kakve šifre, koda ili vremenski ograničenog roka, a preuzimanje je potpuno besplatno, uz mogućnost korišćenja bez interneta, ističe se u saopštenju.

  Za sada su dostupni „Svet oko nas“ za prvi razred osnovne škole, „Matematika“ za prvi razred i „Tehnika i tehnologija“ za peti razred.

  – Sve lekcije u besplatnim digitalnim udžbenicima obogaćene su audio i video zapisima, animacijama, info grafikama i zanimljivostima, i u potpunosti su prilagođeni modernoj dinamičnoj i kreativnoj nastavi – naveli su iz Fondacije i istakli da sve njihove digitalne udžbenike rade isključivo IT stručnjaci iz Srbije, i da fondacija nije kupovala platformu iz inostranstva.

  Fondacija je prethodno objavila sve udžbenike i ponudila njihovo besplatno skidanje, kao skenirane fajlove. Tim udžbenicima može se pristupiti na adresi www.besplatnabiblioteka.com.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija